ROBERTO CARLOS ODCHÁZÍ Z REALU MADRID

24.05.2007, 13:56
Aktuality
Roberto Carlos v létě odejde z Realu Madrid. Jeho krajan Cicinho sice věřil v opak, 34letý obránce je však pevně rozhodnutý ukončit své jedenáctileté angažmá v hlavním městě Španělska...

"Vím, že Cicinho řekl, že nevěří v můj odchod. Je to můj kamarád a říká to, co by si přál, ale já už jsem učinil rozhodnutí, stejně jako když jsem se rozhodl odejít z brazilské reprezentace," učinil Roberto Carlos přítrž spekulacím o možném setrvání v Realu Madrid.

"Hráči jako Marcelo nebo (Miguel) Torres potřebují dostal příležitost. Jenom doufám, že budou mít stejné štěstí jako já a s Realem Madrid vyhrají spoustu titulů," naznačuje Brazilec, kdo by ho na levém okraji obrany "Bílého baletu" měl nahradit. "Moc rád bych tady ukončil kariéru, protože všechno, co jsem zde zažil, bylo dobré. Ale stále v sobě mám dva roky vrcholového fotbalu a pokusím se získat další tituly."

Roberto Carlos o víkendu v samém závěru rozhodl o vítězství Realu na půdě Huelvy a velkou měrou tak přispěl k tomu, že madridský klub je stále na první příčce ligové tabulky.

"Do konce chybí tři zápasy a já se chci rozloučit titulem. Je to jenom na nás. Tým si věří a víme, že na letošní sezónu můžeme dát třešinku v podobě ligového prvenství," řekl dále bývalý brazilský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

je to borec

Reagovat
HOST*PD

jeden z nejlepších hráčů v historii fotbalu....on dal ,,obranné,, hře jiný

rozměr a byl dlouhou dobu zároveń jedním z nejnebezpečnějších útočníků.....super HRÁČ

Reagovat
HOST*Petr

vyjmečný hráč, ale i výjmečný člověk. Uměl přijmout i prohru s úsměvem. Bude chybět

Reagovat
HOST*boges

carlos super hráč,

Reagovat
HOST*nofan

No, Real byl na prvním místě jen 50 minut. A myslim, že stejně tak to bude i zítra.

Reagovat
HOST*Mari

No ještě by to chtělo vědět, že vzhledem k tomu, že se v konečném pořadí bere první vzájemný zápas, je Real první.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele