ROBERTO CARLOS BLÍZKO K FEBERBAHCE

22.03.2007, 11:07
Aktuality
Pro někoho možná překvapivý závěr bude mít další kariéra Roberta Carlose. Brazilský obránce se po letošní sezóně zřejmě nevrátí do rodné vlasti, ale zůstane v Evropě. Na spadnutí je jeho přestup do Fenerbahce Istanbul...

33letý obránce se po skončení letošního ligového ročníku rozloučí s fanoušky Realu Madrid. Na Roberta Carlose se v průběhu především jarní poloviny sezóny několikrát snášela kritika a hráč tak již předem oznámil svůj odchod ze Santiago Bernabeu.

Bývalý brazilský reprezentant naznačil, že jeho dalším krokem bude návrat domů, své evropské angažmá si však nakonec zřejmě ještě prodlouží. "Je zde velká pravděpodobnost, že Roberto Carlos přestoupí do Fenerbahce. Byl dojat tím, že turecký klub se nikdy nevzdal šance na jeho získání, takže tato nabídka by pro něho mohla být prioritní," prohlásil fotbalistův agent Dino Pasalic, který má blízké kontakty právě ve Fenerbahce.

Vedení Fenerbahce by s Robertem Carlosem rádo podepsalo dvouletý kontrakt a v jeho prospěch hraje i početná enkláva Brazilců v jeho kádru. Dres tureckého klubu oblékají Alex, Edu Dracena, Deivid a Marco Aurelio. Z trenérské židle navíc všemu velí legendární Zico.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Díky Roberto za všechno co si pro Real udělal a hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohoto trénera dúfam raz uvidím na lavičke Realu Madrid. Preferuje ofenzívny, hravý futbal, presne taký, aký hral voľakedy pod Tele Santanom.

Reagovat
HOST*milco

vsetko naj roberto pre real si toho urobil vela verim ze urobis aj pre fenerbahce

Reagovat
smazaný uživatel

A v Chelsea by ho nechceli????

Reagovat
HOST*

Nechtěli...tam by se neopodíval ani na lavičku náhradníků

Reagovat
Shevchenko

Feberbahce?

Reagovat
HOST*lulinka

At se ti tam daří moc štěstí Roberto C.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele