Robben zatím s nikým o novém kontraktu nejednal

23.10.2017, 19:57
Aktuality
Barvy Bayernu Mnichov hájí nepřetržitě od roku 2009, po tomto ročníku by se však mohl s bavorským klubem rozejít. Arjen Robben má smlouvu platnou pouze do příštího léta a přiznává, že ho zatím s nabídkou nové nikdo neoslovil. Přesto zůstává dle svých slov klidný...

Robbenovi bude příští rok už 34 let, přesto se dál řadí k důležitým postavám týmu. Loni si na konto připsal 13 bundesligových zásahů a letos zatím v lize vynechal jediné utkání. Góly či asistencemi přispěl v zápasech s Mohučí, Wolfsburgem a Freiburgem, naposledy i natáhl přes rukáv kapitánskou pásku.

"Jsem v naprostém klidu. Nebyl jsem zatím nikým osloven a na nic nespěchám. Cítím se dobře a soustředím se pouze na fotbal," uvedl nizozemský křídelník, který se po dalším kvalifikačním nezdaru nedávno rozloučil s reprezentací. Mimoto se spekuluje i o jeho úplném konci po této sezoně.

Ve středu si Arjen Robben proti Celtiku odbyl své jubilejní sté vystoupení v Lize mistrů, při němž asistoval u gólu Matse Hummelse. V tabulce všech Nizozemců je bývalý hráč Realu Madrid či Chelsea druhý za Clarencem Seedorfem (125). "Je to něco speciálního. Nebýt několika zranění, mohlo to být i o něco více," okomentoval Robben svůj milník.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Ed_Hazard

Čo s Jamesom? Včera striedal zase na polčase Predtým v lige 2 zápasy nehral a predtým dostal 5 min..

https://www.transfermarkt.de/james-rodriguez/profil/spieler/88103

A to so msa bál že ho Bayern kúpi za tú smiešnu výkupku

Reagovat
Rich

Upřímně hrál první poločas, dostal žlutou a nakonec ho Heynckes vystřídal kvůli jeho neschopnosti. Teď bohužel dostane příležitost, jelikož Muller je zraněný tak na tři týdny. Jinak nemusíš se bát, že by ho Bayern koupil. Podle mě je dost možné, že jeho hostování skončí už teď v zimě.

Jakmile se Muller vrátí, tak zase usedne na lavičku. Vždyť to není možný s ním, hrál celých 45 minut a nic nepřipravil, akorát běhal po hřišti s míčem sem a tam. Muller tam byl deset minut a hned získal asistenci.

Reagovat
Fairplay

Obávám se, že když prohnije dvě sezony na lávce, tak za něj stejně nikdo víc nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že když prohnije dvě sezony na lávce, tak za něj nikdo nedá ani 25. Vrátí se k nám a odejde jako volnej hráč.

Reagovat
vladino10

Jupp tieto nové posily vždy nasadzoval dosť postupne.. No a v tom poslednom zápase to nefungovalo, vidal s tolissom boli vymazaní a nedokázali dostať loptu na comana, jamesa a robbena..

Zatiaľ by som palicu nad ním nelamal, stále to má vo vlastných rukách a ten jeden zápas čo mal schytal práve taký, kde za to ako vyzerala hra nemohol iba on..

Na druhej strane prišiel do tímu kde je na podhrote Muller a kde na ňom môže zahrať aj thiago.. Takze buď sa z neho stane krídlo alebo to hosťovanie veľmi nedáva zmysel..

Reagovat
Bayern +

Na rozdiel od Ribéryho s Arjenom o rok jednoznačne predĺžiť, nie je o čom.

Reagovat
bayern987

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rich

Rozhodně je Robben lepší jak Ribery o tom žádná, ale já si osobně myslím, že už je na čase, aby přišli nový mladší křídla. Mě velice těší, že Bayern bude chtít lákat Draxlera, podle mě je to velmi, velmi dobrý hráč a do Bayernu zapadne. Coman je zápas od zápasu lepší a nebezpečnější. takže musí prostě hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím,že by to chtělo nové hráče na křídla, ale ještě bych si oba nechal. Hlavně Robben je stále skvělý. Draxler by byl OK, ale má jeden menší problém - je taky dost skleněný a to jak je mladý značí v budoucnu asi problém. Coman se zlepšil, ale jeho výkonost je dost nevyrovnaná. Celá útočná fáze (Snad mimo Lewy a Thiaga) by chtěla obměnu. Coman snad vyzraje, uvidí se jak se chytne James - zatím nic moc. Muller je snad nejhorší hráč v útočné fázi. Prodal bych ho, ale to Bayrn bohužel neuděla. Ještě, že se zranil.

Reagovat
Rich

Já nesouhlasím s jejich setrváním. Robben je skvělý dokud se nezraní, to na něj nechci nic přivolávat, ale Robben už není tak rychlý jako dřív a potřebujeme nová křídla, Ancelotti to pěkně pokazil. Místo, abychom přivedli dalšího rychlého hráče na křídlo, tak místo toho přivedeme Jamese, sotva se změní styl hry a je prakticky nepoužitelný. Coman potřebuje hrát a hrát, vždyť pod Ancelottim jeho výkony klesali, sám Heynckes povídal, že má potenciál. Takže to chce pravidelně nastupovat.

Mullera bych rozhodně neprodával, vždyť pod Heynckesem má dobré výkony, asistence, góly. Akorát to zranění byla smůla. Ale jestli Bayern Mullera prodá, tak fanoušci to nerozdýchají jako tomu bylo se Schweinim.

Za mě nejhorším hráčem Bayernu teď je Rafinha, ten na to už prostě nemá a v Bayernu měl dávno skončit. A James taky nic moc jako.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím s tebou..Mali by sme sa zamerať na kúpu adekvátnej náhrady za Robbena.Ovšem všetko ide ruku v ruke s tým,kto nás trénuje a aký štyl hry vyznáva-nevieme kto príde po Juppovi a aké zmeny zavedie,resp.akých hráčov v prestupovom období bude pre ten svoj štýl preferovať a to by mohol byť problém.Veď už Ancelotti ukázal,že nemá najmenší problém posadiť(alebo dokonca predať)klubovú ikonu akou Müller bezpochyby je

Reagovat
Rich

To je právě problém a toho čeho se obávám. Bayern potřebuje německého trenéra a ne ze zahraničí. V tuhle chvíli netuším, kdo je favorit na post trenéra, ale Heynckes doporučil Tuchela. V úvahu snad přicházel i Negelsman a dokonce i Klopp.

Osobně doufám, že to bude někdo z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hovorí sa aj o možnom zotrvaní Juppa na ešte jednu sezónu,ale to sa podľa mňa nestane.Trend a štýl hry by sa mal vrátiť k tomu čo sme hrali vždy,či pod Juppom alebo Van Gaalom a síce rýchly prechod do útoku z obrany,hrať dominantne a vždy do posledných síl.Každý musí hrať srdcom....myslím,že práve toto nám môže ponúknuť len rovnako zmýšlajúci tréner,čiže nemec jednoznačne.So spomínaných možností-Tuchel by bol zaujímavá voľba,je akýsi mix Kloppa a Guardiolu.Prvú sezónu v BVB mal famóznu....koho by si si vedel u nás predstaviť ty a prečo

Reagovat
Rich

Podle mě Jupp nezůstane na další sezónu, upřímně je mu už přes 70 a jako fanoušek jsem vděčný, že vypomáhá teď Bayernu, ale jako fanoušek si také přeji, aby se šetřil a už odpočíval. Rozhodně ale souhlasím, že Bayern by si měl zachovat styl hry a tou je právě rychlý fotbal, souhlasím se stylem Juppa, ale Van Gaal ne, to je dost rozdílný od Juppa, spíš styl Hitzfeld. Já to mám těžké s rozhodnutím Tuchel nebo Negelsman a moc nepočítám, že by Bayern měl vést právě Klopp, protože on má v srdci Dortmund, trénoval tam dlouho, takže je to podle mě nepravděpodobné.

Ještě jsem zapomněl, že trenér Lipska je snad na tom seznamu. Jako Nagelsman je mladý a nevím, jestli by ho hráči poslouchali. V tuhle chvíli mi přijde jako nejlepší volba Tuchel, akorát můj problém s ním je, že on preferuje něco jako poloviční tiki-taku a to v Bayernu nechci vidět znova, takže fakt nevím v tuhle chvíli, kdo je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Riberymu sochu a Robbenovi novy kontrakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Sparta?

Reagovat
QooBo

Ribéry smer Francúzsko / Turecko, Robben ešte jednu-dve sezóny vydrží

Reagovat
celeb

Ak sa Robben nezrani (zatial je nezvycajne pevny), tak by este 1 dalsiu sezonu (po ukonceni tejto) mal dat v pohode. Lenze vy by ste ho uz mali nahradit toto leto. Najlepsie predlzit o rok a zaroven nahradit, ak by bol ochotny akceptovat menej minut a castejsiu lavicku.

Ribbery - niet o com, uz teraz je v Bayerne o 2 sezony dlhsie, nez by sa patrilo.

Reagovat
vladino10

So všetkým..

Ak robben nepadne nejak extrémne dole, tak ako 12. hráč kádra bude stále nesmierne platný a dupľom ak by novému krídlu trvala aklimatizácia dlhšie..

Na robbenovi vidno, že si uvedomuje, že už nemôže vystrajat až také kúsky ako kefysi- a aj hra podľa toho, nepúšťa sa medzi troch hráčov (ako ribery) a neškodí tímu..stále na seba viaže hráčov a dokáže vytvoriť priestor kimmichovi..a delo v lavačke stále funguje, tu nie je o čom, ten rok si zasluzi

Reagovat
QooBo

zle si vydedukoval, že som fanúšik Bayernu ale s tým čo si napísal úplne súhlasím

Reagovat
Puskas

Půjde někam za Ancelottim.

Reagovat
Jardman

To má bejt fór?

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele