Robben stále není fit, do sestavy Groningenu se vrátí až v únoru

09.01.2021, 14:01
Aktuality
Arjen Robben (© AFP)
Arjen Robben musí znovu odložit návrat na zelené trávníky. Zkušený nizozemský křídelník loni obnovil kariéru, vrátil se do Groningenu a tomu zatím pomohl jenom ve dvou zápasech, více mu nepovolilo svalové zranění, které ho podle posledních zpráv pustí do hry nejdříve v únoru...

Robben za dva týdny oslaví 37. narozeniny a svalová zranění lemují celou jeho kariéru, v jejímž průběhu hrával za PSV Eindhoven, Chelsea, Real Madrid a Bayern Mnichov. Před rokem a půl původně pověsil kopačky na hřebík, své rozhodnutí ovšem následně přehodnotil a podepsal kontrakt v Groningenu, kde s profesionálním fotbalem začínal.

Robben se zranil hned při svém obnoveném debutu v polovině září proti PSV Eindhoven, po měsíční pauze následně v říjnu odehrál čtvrthodinu ze souboje s Utrechtem a tím jeho výčet letošních startů končí. Jeho návrat byl původně plánován na prosinec, nakonec se absence ještě protáhne.

"V nejbližší budoucnosti bohužel hrát nebude. Všechno jde podle plánu, ale nechceme nic uspěchat. Chceme, aby vše proběhlo tak, jak má a především v naprostém klidu. Z tohoto důvodu není pravděpodobné, že by nastoupil v průběhu ledna," oznámil trenér Danny Buijs.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (28)

Přidat komentář
Müllered

legenda Groningenu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je teda kauf...

Reagovat
JackDaniels.

OT: Kde najdem svoje videa, ktore som niekedy davno pridal na eurofotbal.cz, diky.

Reagovat
madridcan
Reagovat
Remt

Výborná věc toto

Reagovat
JackDaniels.

diky, zaujimave

Reagovat
madridcan

https://www.eurofotbal.cz/video/autor/jackdaniels-57128/

Si zadas do vyhladavania seba a videa ti neukaze, ale vpravo mas vysledky. Si jediny s takymto nickom, tak si sa mozno prehliadol.

Reagovat
JackDaniels.

Dikes

Reagovat
fabec1222

To už zas funguje jo

Reagovat
JackDaniels.

Ale myslel som videa v sekcii Video

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane, Robben a Rosický boli pre mňa kedysi traja najnesympatickejší hráči. Také držky sa dnes snáď už nerodia.

Reagovat
Phreak71

a viděl ses někdy v zrcadle?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno videl a som fešák príjemného vzhľadu, nemyslel som však nesympatickí akože nepekní, ale skôr to, že mi boli nesympatickí vďaka tomu ako sa prejavovali.

Reagovat
Kucka

Proč Rosa?

Reagovat
adoxx

U něj logiku nehledej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ešte chodil do škôlky chlapče, keď sa odohrali veci, pre ktoré nemám rád Rosu, čo ty môžeš vedieť...

Reagovat
adoxx

Aha, tak vzhledem k tomu co jsi napsal níže, ho nemáš rád kvůli sebevědomí, který musí mít každý fotbalista a který on klidně mohl mít vzhledem k tomu, jakej to byl fotbalista..a pak taky kvůli tomu, že v jednom vyhroceném zápase provokoval chudáčky nevinné Slováky. Viděl jsem všechno možný, ale aby někdo kvůli tomuhle měl nějakého fotbalistu v top 3 nejneoblíbenějších hráčů, to jsem ještě neviděl...jestli to nebude čistě náhodou tím, že je to Čech a že ty jsi zakomplexovanej Slovák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kily

už je to od něho šílená křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Netrep. Ja mám na toho malého simulantského hazlika averziu už z dôb, keď nejaký EF ani neexistoval. To nie je žiadny silený antičeský trolling, je mi už od úvodu svojej kariéry nesympatický a stojím si za tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický vtedy zhadzoval Slovákov 2x. Po vzájomnom kvalifikačnom zápas, ktorý ste prehrali a v ktorom on ani nehral, lebo bol ako vždy zranený a po tom, čo sme v rovnakej kvalde prehrali so Slovinskom, čo bol ak sa dobre pamätám výsledok, ktorý definitívne zhatil vaše šance. Nemal som ho ale rád už aj predtým a to za jeho povahové rysy. Zdravé a nezdravé sebavedomie sú dve diametrálne odlišné veci Jirko.

Reagovat
smazaný uživatel

Za jeho nezdravé sebavedomie, chválenkárstvo a zbytočné provokácie slovenskej futbalovej repre po vzájomnom zápase, ktorý ste nezvládli. Ten večný lazar iba zbytočne prilieval benzín do ohňa.

Reagovat
VersaceChain

Zidane je pěkný chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monkej

Rosický bol jeden z najsympatickejších hráčov vôbec, ale to ťažko vysvetlovať niekomu ako ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický bol ufňukaná a rozmaznaná buzna. Nemali ho radi ani naši futbaloví reprezentanti a keď napriek jeho podceňovaniu postúpili na MS, tak mu poslali posmešnú virtuálnu pohľadnicu. Ty snáď ani nie si Slovák, ak si mal toho malého hajzlíka rád.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To jsou takový ty zbytečný návraty navíc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele