ROBBEN STÁLE MŮŽE ODEJÍT DO BAYERNU

25.05.2007, 11:23
Aktuality
Přestup Arjena Robbena z Chelsea do Bayernu Mnichov není zase tak vyloučenou věcí. Nizozemský záložník je sice na Stamford Bridge spokojený a vedení Blues pro něho připravuje pětiletý kontrakt, podle jeho otce a agenta v jedné osobě ale stále může dojít ke stěhování do Německa...

"Stále je tu šance, že by se Arjen přesunul do Mnichova," pohrozil Robben senior směrem k Chelsea.

Otec Arjena Robbena se pro svého syna snaží vyjednat lepší platové podmínky. Na Chelsea přitom tlačí tím, že potají jedná s generálním manažerem Bayernu Ulim Hoenessem.

"Slíbil jsem mu, že mu zavolám, až všechno dořešíme. Stále jsme na straně Chelsea, avšak ještě nedošlo ke konečné dohodě," informuje dále Robben.

23letý nizozemský reprezentant není nejlevnějšímm zbožím, což si v Bayernu moc dobře uvědomují. Za jeho služby jsou případně ochotni uvolnit osmnáct milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele