ROBBEN SE DO BAYERNU NECHYSTÁ

21.05.2007, 16:34
Aktuality
Arjen Robben rázně odpověděl na spekulace médií spojující jeho jméno s přestupem z Chelsea do Bayernu Mnichov. Nizozemský reprezentant chce i nadále zůstat na Stamford Bridge...

Robben měl v průběhu sezóny zdravotní problémy a nepohodl se s manažerem Josem Mourinhem. Odchod byl na spadnutí, tím spíše, když se o hráče zajímá Bayern Mnichov a je ochotný zaplatit osmnáct milionů liber. Mourinho však Robbena nedávno pochválil a ten na přestup nemyslí.

"Velmi mě potěšila slova manažera, že si mě cení a pro tento klub chci udělat to nejlepší. Vždy jsem chtěl zůstat, uvidíme. V příští sezóně budu určitě tady," řekl rezolutně Robben. "Vím, čeho jsem schopen, ale potřebuju se dostat do rytmu. Teď před sebou mám dlouhou přestávku, šest a půl týdne mimo, takže se vrátím čerstvý. Chci znovu ukázat to, co jsem dokázal v první sezóně," těší se bývalý hráč PSV Eindhoven na příští sezónu.

Chelsea v sobotu zachránila letošní sezónu, když ve finále FA Cupu porazila Manchester United. Robben na hřiště přišel jako střídající hráč a opustil ho předčasně - v průběhu prodloužení ho nahradil Ashley Cole.

"Cítil jsem se skvěle, když jsme vyhráli FA Cup. Mourinho mi nakonec projevil svou náklonnost, cítím se dobře," pochvaluje si Robben vztah se svým manažerem.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

je to dobrej hráč,určitě by odcházet neměl.Je to velkej talent.

Reagovat
HOST*

jenže mourinho je picus a neda ho do hry...

Reagovat
HOST*

cože???když je zdravej tak měl základ jistej

Reagovat
HOST*Ronaldinho

Mohol by prísť do Manchesteru a nahradiť už podla mňa starého Giggsa

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo jim tam musí kurvit náladu a hru sólováním

Reagovat
HOST*1860

tvuj Bohuzel neojenidely nazor

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

haha, utvrzuješ mě stále více a více..

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, musím tady trošku zanadávat

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale nadávej s vtipem a entusiasmem..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele