Robben: Musíme se zlepšit

01.10.2007, 12:27
Aktuality
Arjen Robben se konečně dočkal a po dlouhých měsících nastoupil v základní sestavě. Nizozemský záložník po vleklých zdravotních problémech odehrál včera první celé utkání za Real Madrid a svým dílem přispěl k výhře 1:0 na půdě Getafe. Sám nizozemský záložník však ví, že je co zlepšovat...

"Takhle fit jsem se necítil ani jednou za posledních šest měsíců, i když jsem byl po skončení zápasu hodně unavený," řekl Robben po včerejším večerním duelu.

Real Madrid je sice na čele tabulky Primera Division, svou hrou ale ani zdaleka nepřesvědčuje. Před týdnem ho v poli přehrával Valladolid, ve čtvrtek odehrál na Santiago Bernabeu dobrou partii Betis Sevilla a Bílému baletu se herně nedařilo ani proti Getafe, které mělo jasně více ze hry.

"Vyhráli jsme, což je důležité, a stále jsme v čele, ale je jasné, že musíme hrát lépe. Hráli jsme na špatně připraveném a malém hřišti, to nás však neomlouvá," prohlásil dále Robben.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to pravda,treba hrať lepšie. Lebo teraz dajme tomu skúsenosťami a so šťastím body berieme, čo je tiež dôležité, ale bez dobrej hry to nebude mať dlhé trvanie.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně přiznání, že máte velkou kliku

Jen podotknu, že kdyby se to jednou úplně otočilo a měli jste v jedný sezoně tolik smůly jako jste měli loni štěstí, tak budete okupovat místa ve druhý polovině tabulky

Reagovat
Kily

to víš, vzali si příklad z nás a okopírovali naši taktiku ze začátku sezony. Někdy to zkuste taky

Reagovat
smazaný uživatel

to bych se asi poblil

Reagovat
Kily

no to jsi klidně mohl, vy jste to na začátku sezony přece praktikovali taky, jenom s tim rozdílem, že jste venku remizovali 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

My sme to praktikovali tiez ?

Reagovat
Kily

ona Barcelona v Santanderu a v Pamploně hrála hezkej fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

"Problém" je, že my jsme zahráli první dvě kola a teď je to o ničem a Barca naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdiel hrat hezky futbal a dovolit superovi 8 tutoviek.

Reagovat
Kily

samozřejmě že v tom je rozdíl, a to celkem podstatný. Na druhou stranu Racing a Osasuna sice neměly osm tutovek, ale bylo jich taky dost, kolikrát jste měli pořádnou kliku a nakonec byli rádi za bod. Barca na začátku prostě nehrála dobře a ultimátum vzduchem neprolítlo jen tak pro nic za nic. Bohužel pro vás i pro nás Real hraje kuličkový pero, teda tužku, už hodně dlouho, ale pořád je schopnej přežít šance a dát aspoň ten jeden gól. To štěstí kupujou po tunách, asi proto na začátku léta tak dlouho čekali s přestupama, Calderon nejdřív nakoupil štěstí a za tu trochu, co mu zůstala, dokoupil Heinzeho, Robbena, Pepeho a Sneijdera.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolko tych tutoviek mal super a kolko sme ich mali my ? Nebolo to tak na isto ? Naviac je rozdiel, ked super betoni, potom dvakrat utecie a z toho si nieco vytvori ako ked hraje s Realom uplne vyrovnanu partiu, dokonca ho aj prehrava.

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš jenom prdel, ne? My jsme sice nehráli dobře, ale vždycky to byly min. vyrovnaný mače. Zato ty vaše zápasy, o kterejch píšeš - to jste byli (Real i Vale) znatelně horší a mnohdy jste vyvázli fakt jen o chlup. Není to to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně otočilo, co to je... druhá polovina tabulky tož neblbni.

Jinak samozřejmě je co zlepšovat, ale tak chtělo by to již ustálit sestavu, minimálně obranu a střed. Chce to tak 7-8 hráčů základ a točit jen 3-4 hráče. Gago a Drenthe prostě nemůžou nastupovat v základu.

Aspoň že se konečně vrací Ruuud

Reagovat
HOST*holmic

máš pravdu on to furt mění moje sestava

casillas

ramos canavaro pepe heinze

robinho sneijder(guti) diara robben

nisterooy rául

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas

Ramos Canavaro Metzelder Marcos

Robinho Diarra Sneijder Robben

Nistelrooy Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas

Ramos, Cannavaro, Metzelder(Pepe,) Heinze(Marcelo)

Robinho(Baptista), Diarra(Guti), Sneijder, Robben

Nistelrooy, Raúl

Reagovat
HOST*

Casillas

Ramos,Cannavaro,Pepe(Metzelder),Marcelo(Heinze)

Robinho,Gago(Diarra).Sneijder,Robben

Ruud,Raul

Reagovat
smazaný uživatel

No, když vezmu, že jste měli pekelnou kliku cca v deseti zápasech, tak když vezmu, že byste ty zápasy projeli (zaslouženě) a projeli byste dalších deset, ve kterejch byste byli lepší, ale měli smůlu, tak dvacet proher = min. druhá polovina tabulky, možná i boj o udržení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby, byste, kliku....

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem ti vysvětloval postup výpočtu, když jsi se divil tý druhý polovině tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné ale to přece i ty zarytý Sparťan a Barceloňan nemohl ani v tom nejlepším snu doufat že by to tak mohlo dopadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že s tvojim dodatkom vôbec nesúhlasím, to len pre poriadok. Zásadne nesúhlasím s katalánskou rétorikou, že sme titul získali kvôli šťastiu a kvôli tomu, že oni nemali šťastie. To ako keby si povedal, že ste nám ho v podstate darovali, že? A to je samozrejme blbosť. Vyhrali sme titul preto, lebo v sumáre za sezónu sme boli najlepší.

Reagovat
HOST*

Píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi taký nmagor jak niektorí tvoji kamoši z barcy _ keď vyhráte vy, ste najlepší a keď vyhráme my , mali sme šťastie. Fakt super postoj k veci, asi tak na úrovni IQ malého zasrana.

Reagovat
HOST*vazquez

Inak docela svojská interpretácia

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa vždy tak bavím na príspevkoch fanúšikov Barcelony a Realu. Niekedy neviem či mám plakať alebo sa smiať alebo

Reagovat
HOST*bistinko

No neviem ono to dost casto aj napriek rivalite byva niekedy aj konstruktivna diskusia a nie ako ked sa hadaju fanusikova ManU a Chelsey

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele