ROBBEN MOŽNÁ PŘIJDE O ZBYTEK SEZÓNY

31.03.2007, 11:21
Aktuality
Manažer Chelsea Jose Mourinho se ve zbytku sezóny pravděpodobně bude muset obejít bez Arjena Robbena. Nizozemský fotbalsa si při plnění svých reprezentačních povinností poranil koleno a čeká ho operace...

"Je pro mě těžké to přijmout, protože hrál dva zápasy za národní tým. Další den ke mně přišel a řekl mi, že je zraněný. Potřebuje operaci. Ztratili jsme důležitého hráče možná i pro zbytek sezóny," truchlí Mourinho nad ztrátou Robbena.

23letý Robben za sebou má dva těžké zápasy za národní tým. Před týdnem nejprve odehrál celých 90 minut z duelu proti Rumunsku, ve středu ho pak trenér Marco van Basten nenechal odpočinout proti Slovinsku. Přesná doba Robbenovi absence bude známa až po operaci, už teď se ale mluví řádově o několika měsících. Mourinho jeho služeb určitě nebude moci využít v nadcházejícím čtvrtfinále Ligy mistrů proti Valencii.

Nahradit Robbena by mohl Joe Cole. Anglický reprezentační záložník si na podzim v utkání proti Manchesteru United zlomil nohu a spekulovalo se o konci sezóny, Cole se však al rychle dohromady a je připraven hrát. "Joe Cole se vací, možná h budu mít k dispozici již příští týden," prozradil Mourinho.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Robben má na zranění prostě smůlu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele