Robben: Černou ovci nemáme

24.11.2007, 13:33
Aktuality
Záložník Arjen Robben je v Realu Madrid teprve od léta. Vinou zranění toho však za Bílý balet zatím mnoho neodehrál a začalo se mluvit o tom, že je v Realu nešťastný. Nizozemský reprezentant však podobné zvěstí popírá a podle svých slov si současné angažmá užívá.

"Je tu velmi dobrá atmosféra. Máme spoustu vynikajících hráčů, kteří jsou zároveň absolutními profesionály," uvedl Arjen Robben pro deník Marca.

"V šatně si užívám spoustu legrace. Jsem hrdý, že můžu být součástí toho," pokračoval nizozemský reprezentant. Robben se nevyhnul ani reakci na slova Edmílsona, hráče konkurenční Barcelony, který nedávno pustil do světa informace o černé ovci v katalánském klubu. "U nás nikdo takový není," prohlásil Robben.

Bývalý hráč londýnské Chelsea zatím za Real vinou zranění nastoupil v Primera Division jen třikrát. Ke čtvrtému zápasu by měl nastoupit dnes večer na hřišti Murcie.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No taky si myslim ze real v soucasne dobe zadnou cernou ovci nema.Kdyz uz tak prave Roben diky svym neustalym zranenim ktery prisel ne zrovna nejlevneji a ma co splacet takze by uz mel zacit poradne hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

no mylim, ze keby ich tam maju aj cele stado tak Robben si to nemoze dovolit povedat...ale netvrdim, ze tie ovecky tam maju

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze v Realu to neni taková idylka, treba Saviola s Baptistou jsou zvykli na vetsi zapasova vytizeni a v jejich veku to sezeni na lavicce snasi urcite hur nez mladici Drenthe s Higuainem

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista je na hovno at ho prodaji a Saviola se docka. Ruud nebude hrat vecne uz je mu pres tricet tak si myslim ze se Saviola do roka docka.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola

co k tomu dodat zajacik by si nezahral ani v zaragoze a nie tu u nas.. on uz doskakal staci pozriet ako hraje ked je na ihrisku.. vidno ze on do Madridu prisiel skutocne iba zarabat co bolo jasne niektorym uz odzaciatku len nechapem naco ho Schusti dava na lavicku (je tam iba preto aby nebolo az tak zjavne ajy preslap bol jeho nakup a ze ho nechcel len tak) ale berie na lavke miesto takym hracom ako Soldado ci Balboa a iny ktorym moze pomoct aj 10-15 min na konci zapasu za priazniveho stavu..

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola je omyl, kdysi jsem se ho zastával, ale ten chlapec na to očividně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom skoda ze nehraje v Barce,tam by ho vic docenili,hodne mi pripomina ROSICKEHO

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajici vtip opravdu 3 vety plne pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne v tom pravem celku,OLE BARCA,uvidime jak si ho budou cenit za rok,pak ho koupi.......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele