Riskuji propuštění, připustil trenér Spartaku Karpin

14.04.2011, 13:57
Aktuality
Neplodné týdny prožívá moskevský Spartak a špatné výsledky z posledních zápasů by mohly mít za následek i propuštění trenéra Valerije Karpina. Sám někdejší dlouholetý ruský reprezentant si toho je moc dobře vědom...

Spartak zaspal úvod nového ročníku ruské nejvyšší soutěže, po čtyřech zápasech má na svém kontě díky tragické bilanci na hřištích soupeřů jenom čtyři body a v tabulce je předposlední. Venku mu to nejde ani v Evropské lize, špatný výkon z Amsterdamu překryla šťastná výhra a následný postup, před týdnem si ale Spartakovci odvezli debakl 1:5 z Porta a před dnešní odvetou je jejich šance na postup do semifinále hodně malá.

"Tým pracuje tvrdě a je odhodlán odčinit vysokou porážku z Portugalska. Nemyslím si, že po prvním zápase moji hráči potřebují ještě nějakou další motivaci. Máme dobrý tým a ukážeme všem, že stav 1:5 náš styl hry neovlivní," říká odhodlaně Karpin.

"Je pravda, že riskuji propuštění, ale do takové situace se čas od času dostane každý trenér," je si Karpin vědom současné špatné situace.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Filip12

No dát 4 góly není tak úplně nemožné Suchoň si vyskočí na roh a hlavou zavěsí

Reagovat
miky10

škoda že nebude hrát

Reagovat
FC Porto FC

Neříkám že nemůžou vyhrát, ale postoupit ne

Reagovat
cristiano.K.

už je pryč po včerešjku?

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele