RIQUELMEHO JIŽ VE VILLARREALU NECHTĚJÍ

10.05.2007, 17:55
Aktuality
Juan Roman Riquelme již nikdy neoblékne žlutý dres Villarrealu. Argentinský záložník se v zimě nerozešel se španělským klubem právě v dobrém a zamířil na půlroční hostování do Boky Juniors. Svůj návrat na Pyrenejský poloostrov poté zpochybnil a generální manažer Villarrealu Jose Manuel Llaneza nyní vyloučil...

Riquelme měl spory s vedením klubu a trenér Manuel Pellegrini ho od poloviny prosince přestal stavět. Vše vyústilo v celkem očekávaný konec - bývalý argentinský reprezentant nakonec dal Žluté ponorce sbohem a z několika nabídek si vybral tu z Boky Juniors, tedy klubu, který ho pro velký fotbal vychoval.

29letý fotbalista zatím v argentinském klubu hostuje do 30. června a již několikrát se nechal slyšet, že by toto hostování rád prodloužil, nebo změnil v trvalý přestup. To jistě nebude vadit ani generálnímu manažerovi Villarrealu Llanezovi, podle něhož je šance, že by Riquelme ještě někdy oblékl žlutý dres, nulová.

"Možná jsem jedním z viníků, ale on se choval jako dítě. Někdy dělají věci, o kterých jim řeknete, že je dělat nemají. Poté se naštvou, když jim něco řeknete," popisuje Llaneza počínání Riquelmeho ve chvíli, kdy v lednu společně hledali řešení.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele