RIQUELME: VILLARREAL UŽ MĚ NEZAJÍMÁ

22.02.2007, 22:59
Aktuality
Juan Roman Riquelme se kvůli sporům s vedením nedávno rozloučil s Villarrealem a zamířil do Boky Juniors. V argentinském klubu by měl hostovat do konce letošní sezóny a následně se vrátit na El Madrigal, po jeho posledních slovech ale není vyloučeno, že se tak již nestane...

"Fanoušci tady mi od mého příchodu neustále projevují svou náklonnost. Jsou to ti nejlepší fanoušci na světě a já kvůli nim chci hrát dobře," pochvaluje si Riquelme přijetí od příznivců, pro které již jednou byl modlou. Právě v Boce totiž Riquelme vyrostl a následně zamířil do Barcelony.

Riquelme se na konci loňského kalendářního roku dostal do sporů s vedením Villarrealu, trenér Manuele Pellegrini ho přestal nominovat na mistrovská utkání a bylo prakticky jasné, že celou situaci vyřeší pouze hráčův odchod. Zájem měly nepříklad Bayern Mnichov nebo jeden nejmenovaný klub z Kataru, u bývalého argentinského reprezentanta však nakonec vyhrála touha vrátit se domů.

"Co se nyní děje ve Villarrealu se mě už netýká. Mojí první a jedinou prioritou je v tuto chvíli Boka. Jsem velmi šťastný, že jsem zpět. Byl bych moc rád, kdyby se mé působení tady ještě prodloužilo," přeje si Riquelme, aby mohl i nadále hájit barvy klubu svého srdce.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Me by zajimalo co si s trenerem Pelgrinim udelal....ze si ho trener dovoli nestavit kdyz Zluta ponorka nehraje zrovna dobre....

Reagovat
smazaný uživatel

zustan v Boce to je aspon tym

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele