RIQUELME MÁ VŠE VE VLASTNÍCH RUKOU

22.01.2007, 14:46
Aktuality
Juan Román Riquelme možná i nadále zůstane hráčem Villarrealu. Argentinský záložník má sice údajně spory s vedením a trenérem Manuelem Pellegrinim, ale i napříč tomu a spekulacím o jistém odchodu chce na El Madrigal zůstat. Prezident Fernando Roig není proti a hráči dnes sdělil své podmínky...

"Klubu se nelíbí některé věci a hráči to dal najevo. Riquelme ví, o co jde, protože jsem mu to všechno vysvětlil," nechal se slyšet Roig. Právě s ním údajně bývalý argentinský reprezentant nemůže najít společnou řeč, podobně je tomu i ve vztahu s trenérem Manuelem Pellegrinim a tamní média již několik týdnů spekulují o přestupu. Zájem má například mnichovský Bayern, nováček argentinské nejvyšší soutěže Belgrano a také jeden nejmenovaný klub z Kataru.

"Román nám říkal, že tady chce zůstat, v tom případě je to jenom na něm. Mezi ním a trenérem není žádný problém, ten je jenom mezi ním a klubem. Svou budoucnost ve Villarrealu má jenom ve vlastních rukou," vzkázal Roig Riquelmemu, který kvůli několikerému porušení morálky nebyl v nominaci na posledních pět zápasů svého týmu.

V předchozích dvou sezónách byl Riquelme klíčovým hráčem Villarrealu. V ročníku 2004/2005 výraznou měrou přispěl k triumfu Diega Forlana v soutěži o Zlatou kopačku a konečné třetí příčce v pořadí Primera Division. Loni Argentinec svůj tým protáhl až do semifinále Ligy mistrů a s dvanácti přesnými zásahy byl nejlepším střelcem tým v lize. Letos to už tak slavné není, Riquelme dal jenom jeden gól a právě jeho pokles formy je jedním z hlavních důvodů, proč se klubu nedaří. Villarreal vypadl v Intertoto Cupu se slovinským Mariborem, minulý týden v domácím poháru nestačil na druholigový Valladolid a v ligové tabulce je až jedenáctý.

Autor: Tomáš Pavlík / yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se vrátí do Boky... A co nejdřív!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele