RIQUELME: JEDINĚ VILLARREAL

26.03.2007, 21:52
Aktuality
Juan Roman Riquelme před několika týdny kvůli sporům s vedením opustil Villarreal a zamířil do Boky Juniors. V argentinském klubu působí na hostování, pak by měl vrátit do španělského celku, který pro něho ze všech evropských existuje jako jediný...

"Vím, že pro mě bude hodně složité obléknout ještě někdy dres Villarrealu. Pokud by druhá strana měla pravdu, neposlali by mě do Boky Juniors," nevyprchala z Riquelmeho křivda z nuceného odchodu z El Madrigal.

Bývalý argentinský reprezentant byl v předešlých letech klíčovou postavou Villarrealu, který loni dovedl až do čtvrtfinále Ligy mistrů. Letošní sezóna ale už tak vydaařená nebyla, Riquelme měl údajně spory s vedením a trenér Manuele Pellegrini ho od poloviny prosince opomíjel při výběru hráčů.

Vyhrocená situace měla nakonec logické vyústění. Hráč sice chtěl zůstat, po rozhodnutí vedení však musel odejít. Jeho dočasným působištěm se stala Boka Juniors, v níž bude hostovat do konce letošní sezóny. V budoucnosti by se pak rád vrátil do Španělska.

"Mám tam dům a věci se vyvíjely dobře. Obdržel jsem mnoho uznání, kde mi lidé děkovali za působení ve Villarrealu. Proto pokud nebudu hrát za Villarreal, tak nebudu hrát ani za žádný jiný evropský tým," prohlásil Riquelme.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*inzaghi

no to sem zvědav

Reagovat
HOST*Carlitos

Už zůstane v Boce.. To je jeho pravá rodina, ne žádnej Villarreal, on tam pro ně tolik udělal a takhle se mu odvděčili.. To by Macri nikdy neudělal...

Zatim teda ani v Boce žádná velká sláva, hraje dobře jen někdy, ale věřim, že se už pomalu rozehrává a bude zase stejně dobrej jako předtim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele