Riki: Nyní začneme stoupat tabulkou směrem vzhůru

29.10.2012, 13:04
Aktuality
Ve Španělsku se v sobotu po delší době hrálo prvoligové galicijské derby, Celta Vigo v něm hostila Deportivo La Coruña a oba týmy braly po remíze 1:1 po bodu. Aktivnější v zápase byli hosté z Riazoru a jejich útočník Riki věří, že se společně se spoluhráči od tohoto výkonu odrazí k lepším zítřkům...

Deportivo muselo od osmé minuty dotahovat náskok soupeře, když se trefil Bermejo, ve 29. minutě pak srovnal Juan Dominguez. Hosté po změně stran nevyužili dlouhou početní převahu, kterou jim svým vyloučením nabídl Gustavo Cabral.

"Pokud se mě zeptáte na to, jestli bych raději vyhrál dnes nebo pohárový duel proti Mallorce, pak jasně odpovím, že tento, i když bych samozřejmě rád vyhrál v obou. Podle některých je utkání v Copa del Rey otravné ve chvíli, kdy se vám nedaří, ale já se na to tak nedívám. Všechny zápasy jsou důležité, už jenom kvůli tomu, že můžete hrát pravidelně a ukázat, zda máte na nejvyšší soutěž," domnívá se Riki.

Deportivo nezačalo sezonu špatně, v úvodních čtyřech duelech neprohrálo a získalo šest bodů, poté ovšem následovala série čtyř porážek a pád až do sestupového pásma.

"Po remíze ve Vigu si proti Mallorce můžeme ještě zvednout sebevědomí. Výsledek nás podle mého názoru posílí a bude odrazovým bodem a jak řekl i trenér, tak i já jsem přesvědčen o tom, že nyní začneme stoupat tabulkou směrem vzhůru," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bez tohohle kriplíka by se Deporu fandilo o dost lehčeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ty máš péro Riki

Reagovat
Maverick 65

Celta Vigo s něm hostila Deportivo La Coruña....má být v něm hostila:)

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to posral s Celtou ?....kdysi LM a pak sešup do Segundy .....někdo špatně hospodařil ?

Reagovat
Filip12

♥ sympaťák ♥

Reagovat
A Seleção

doufam,ze se Deportivo letos udrzi a pak opet zacne bojovat o pricky na ktere patri-alespon EL

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a za pár let samé sociální jistoty a dovolená v jugoslávii

Reagovat
Xavi

Riki. Depor se tabulkou určitě zvedne a galicijské derby chybělo, takže Celta taky udržet.

Reagovat
Paul Anka

Reagovat
alcantara

Messi, Xavi, Pedro, Alba a Valdés zajtra nebudu hrat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele