Rijkaardovi se zamlouvají plány Sportingu, musí ale čekat na výsledek voleb

06.03.2011, 15:47
Aktuality
Frank Rijkaard během své trenérské kariéry působil v Nizozemsku, Španělsku a Turecku a není vyloučeno, že si vyzkouší i angažmá v Portugalsku. Bývalý kouč Sparty Rotterdam, Barcelony a Galatasaraye možná bude působit ve Sportingu, zájem o působení v lisabonském klubu má...

Sportingu se letos nedaří a odnesl to trenér Paulo Sergio, který byl propuštěn po vyřazení z Evropské ligy od Rangers. Do konce sezony tým nyní povede Jose Couceiro, v létě se pak budou ve Sportingu konat prezidentské volby a na základě jejich výsledku by mohl být zvolen nový trenér. Tím se může stát právě Rijkaard, který je předvolebním trumfem Diase Ferreiry a Paula Futreho.

"Jsem nadšený z projektu Diase Ferreiry a Paula Futreho. S Paulem Futrem jsem mluvil a uvědomil si, že na základě jeho myšlení o fotbale jsme naladěni na stejnou notu. Chceme hodně organizovaný tým, který bude hrát atraktivní fotbal. Je to velká výzva a bude na nás čekat hodně práce, rád bych pomohl a začal pracovat s mladými hráči. Dohodli jsme se na filosofii, jak chceme hrát a co bude potřeba, abychom toho dosáhli," prozradil Rijkaard, který se ale zatím nechce bavit příliš konkrétně.

"Teď není čas na to bavit se o pozicích, hráčích a jménech. Nejprve musíme počkat na výsledky voleb. Samozřejmě očekáváme dobrý výsledek, pak se budeme moci bavit o budování týmu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Shevchenko

Ten mi tam sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

sedí, nesedí, som rád, že bude opäť trénovať renomovaný klub v Európe

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ho pral Homelesovi8 do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

V pohodě kámo, já ho tam ani nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

hm, skoda ja myslel ze on by vas jako jeden z mala vytahl ztech sracek...

Reagovat
homeles8

nevím... Barcelona pro mě nejni měřítko pro trenéra... A v Gala prej nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Pro me volba kterou si preje vetsina fans Juve Capello, Lippi neni spravna! Myslim ze to by bylo z blata do louze...

Reagovat
Filip12

Ale jo kvalitní kouč a je krásně opálenej

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kocour

Reagovat
smazaný uživatel

verim Futremu, ze vybral dobreho trenera pre znovuzrodenie Sportingu

Reagovat
smazaný uživatel

Rijkaard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takového kouče Sporting potřebuje,taky za ně hrál i když se moc neprosail tak si myslím že jako trenér jim může dát hodně se svého umění viz.úspěchy s Barcou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele