Rijkaard: Ve druhém poločase jsme byli horší

02.11.2007, 10:51
Aktuality
Barcelona včera večer jenom remizovala na hřišti předposledního Valladolidu a odmítla tak možnost znovu stáhnout manko na Real Madrid na rozdíl dvou bodů. Trenér Frank Rijkaard nebyl spokojen ani s výsledkem, ani s předvedenou hrou...

Domácí začali dobře a již v šestnácté minutě se ujali vedení po trefě Llorenteho. Barceloně se nedařilo, přesto ještě před odchodem do kabin srovnal skóre Ronaldinho. Nováček soutěže hrál na hranici svého maxima, vítězství sice nakonec neukořistil, cenný bod ale je zaslouženou odměnou a povzbuzením do dalších zápasů.

"Na hřišti nemůžete říct nic o kvalitě, pokud nepracujete tak tvrdě, jako váš soupeř. Když řeknu, že Milito a Victor Valdes byli našimi nejlepšími hráči, tak to mluví za vše. Valladolid ukázal, že na svém hřišti je velice silný. Ve druhém poločase byli jako tým lepší, než my," přiznal po utkání kouč Barcelony Frank Rijkaard.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aspoň, že to konečně Frank veřejně přiznal, to už něco znamená... hráči by potřebovali sprchu! Takhle to dál nejde, takhle Barcelona nehraje - a neni to jen o výkonu, ale i o nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

Frank to si buď istý že boli. Celý druhý polčas som sa bál o tie svoje 2 tisícky čo som vrazil na remízu aby ste náhodou nedostali 2. gol

Reagovat
HOST*xxx

jasne to ti tak zeru kote

Reagovat
smazaný uživatel

to čo je pre teba zrejme nepredstaviteľné je pre niekoho úplne normálne

Reagovat
HOST*

ja se nejmenuju Peter, a uz vidim jak si vsadila dve taga na remizu Barcy ve Valadolidu , a jeste neco ja myslel ze dievcica...

Reagovat
HOST*Herr HRN

Barca letos hold skončí maximálně druhá,s tim se smiřte Hala Madrid!!!! a Villärreal na druhej flek a bude to ideal..ještě teda bych si přál finále LM real-Fenerbahce,páč nejlepší hráč(R.Carlos) si zaslouží hrát proti nejlepšímu týmu(Real Madrid)

Reagovat
HOST*miguel

nevies co hovoris ! Barca to nakoniec vyhrá pred Sevillou alebo Realom Villareal bude 5-6mieste - neudrzi tempo

Reagovat
HOST*Mrazik

Tak tebe mi je hodně líto...

Reagovat
HOST*

Realu dřív nebo později dojde dech, a to štěstí co maj jim taky nevydrží pořád...A fenerbahce ve finále ligy mistrů??? Si asi upad, ne?

Reagovat
HOST*Madridista

Cim vic pracujes, tim vic stesti mas a Schuster udelal s Realem uz dost velky pokrok a ty vysledky nejsou nahodne.

Reagovat
HOST*

Jo no,,takova blbost že pan čobol dal dva litry na remizu Barcelony,to muže vypravět tak děckam ve školce blbec:))ale jinak to moc nechapu co nacvičujou hošove,,remizovat s Valladolidem? to je fakt docela překvapko,co pak chcou uhrat s ostatnima,,maji sestavu na to,aby je smetli jak papir...no uvidime.)

Reagovat
-Kopy-

Valladolid patří k nejlepším na domácím stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je v tom, ze pokial sa nejaky hrac nepresadi individualne, tak ako tim musime zahrat takmer na maximum svojich moznosti, aby sme zbierali vsetky body. No a to "len" preto, ze hrame neustale to iste.

Super so zvysenou motivaciou a uz vopred dobre prisposobenou taktikou, je schopny castokrat podat 3-3,5 hviezdickovy vykon a neustale podavat z nasej strany lepsie vykony je takmer nemozne.

Myslim, ze Rijkaard robi chybu v tom, ze sa snazi tento nas styl doviest do dokonalosti, namiesto toho, aby vymyslel nieco nove, pre supera prekvapive.

Nerad to hovorim, ale Real to ma v tomto smere poriesene lepsie. Ked sa nedokazu presadit kombinaciou a rychlostou, prejdu na centre a doraz v 16ke. Hracov narozdiel od nas na to maju a ked sa to spoji s trenerovym citom pre danu vec, tak tie goly padaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to najdolezitejsie som zabudol. Myslim, ze by mal Rijkaard odist.

Reagovat
HOST*lukatoni

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělal bych z toho tragédii. Doma bezpečně vyhrávají a venku pravidelně bodují, takže se někam na těch 80 bodů dostanou. A zrovna zhruba na nich bude čekat Real, vidím to 50:50.

Každopádně souhlasím s rominhem. Proto taky už dlouho tvrdím, že by Barce hráč jako Ruud pomohl, což se mi někteří snaží vyvrátit tím, že se Rijkaardovi nehodí do pojetí hry. Ale o tom to právě je...

Reagovat
smazaný uživatel

On se nehodí Barcelon+ do pojetí hry, ne Rijkaardovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nezačnem vyhrávat venku, tak ten titul nezískáme. Chce to měnit hru a doufám, že to přijde s návratem Eto´a

Reagovat
HOST*BikMaty

Taky doufám ve zlepšení s příchodem Eto´a, vsadil jsem se s jednou Madridskou loutkou o suda kdo bude mít titul

Reagovat
HOST*Headhunter

Nějak jim to nejde bez Deca...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele