RIJKAARD: PORÁŽKA NÁS PROBUDÍ

19.02.2007, 11:21
Aktuality
Barcelona včera podlehla v La Lize Valencii, ale stále zůstává na čele tabulky a kouč Frank Rijkaard vidí na porážce i pozitiva. Je to pro jeho tým ten správný impuls před osmifinále Ligy mistrů.

V tom ve středu na Nou Camp přijede Liverpool, střetnou se tedy dva poslední vítězové milionářské soutěže.

"Prohra je dobrá pro středeční zápas. Je to připomenutí, že nemůžeme relaxovat. Když nevyhrajete poslední zápas, musíte vyhrát ten další," řekl Rijkaard.

Jeho týmu ve Valencii opět citelně chyběl Samuel Eto'o. Jeho roztržka s trenérem je sice zažehnána, ale zdravotní stav po dlouhé absenci stále není ideální. A právě Eto'ovy střelecké schopnosti Barceloně chyběly. "Chtěli jsme hrát svojí hru, ale nedali jsme gól. Byl to zápas, v němž oba týmy chtěly vyhrát svým způsobem a to Valencia dokázala," dodal nizozemský trenér.

Eto'o bude nejspíš chybět i ve středu a Liverpool s velkou pravděpodobností přijede především bránit. Mohl by to tak být zápas s podobným průběhem, podobný výsledek ale Barca nesmí dopustit. Byla facka od Valencie dostatečná?

Autor: Petr Starý / football365.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohle jsou vážně unikátní věty, to si musím někam napsat !

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dostane v stredu poriadne na frak

Reagovat
HOST*1860

jeste nikdy sem neslysel ze by prohra byla kdykoli jakkoli "dobra"..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kecy?? My prohrajem, Frank v tom vidí pozitivum do dalších zápasů. Po impotentnim výkonu opět předvedem nuzný výkon, ale Frank je s bodem spokojený... a pořád dokola. Tak takhle teda ne. Pokud se budou všichni navzájem krýt, chránit se a plácat si po zádech jak jsou dobří, tak jsme skončili definitivně. Dyť hrajou od začátku sezony strašně, ale až na Márqueze a Zambrottu žádná sebekritika.

Podle zpráv z tiskovek na Nou Campu mam pocit, že vedeme Ligu o 10 bodů a Ronaldinho je v nejlepší formě...

Reagovat
smazaný uživatel

Frank je s bodem spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe, Osanuna nebo Betis... po jednom z těch zápasů byl s bodem nesmírně spokojenej. Myslim, že to byla Osasuna, ale nejsem si jistej.

Reagovat
HOST*antimadrista

Tak jako má i pravdu v tom, že po prohranym zápasu musí přijít vždy vítězný. Ligu vedeme, tak se soustřeďmě na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ty jsi žebrák, to snad ani není možné. A co tam má psát? "Nedaří se, je to v hajzlu, fanoušci, ani nevěřte," pod touhle přezdívkou si snad ještě větší šašek než tvé útoky na slováky a podporování sám sebe v dikusích.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

klid, venku je krásně, ptáci zpívají, celkově příroda se probouzí a vy tady do sebe šijete jak na prvního Máje! Mějte radost ze života

Reagovat
HOST*Tavo

Je mi z tebe vážně na

Reagovat
smazaný uživatel

No sám si říkal, že ses ztrapnil (dodal jsi že naschvál ), tak copak copak.

Reagovat
smazaný uživatel

Funguješ na pěkných vlnách... Když se vyhrává, tak tady skáčeš, jak nás nikdo nemůže porazit, pak se nějaké období nedaří a už bys vyházel půlku hráčů i s Frankem a Laportou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
HOST*Tavo

To jsem neřekl, tak ze sebe nedělej pitomce, na to je tady oxid. Jsme v hajzlu a byl bych rád kdyby se to začalo řešit. A za odchodem Guddyho si pevně stojim. A co se týče Rijkaarda, tak mi na něm cvadí jen ten věčnej optimismus, kterej nám momentálně zrovna moc nepomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

"jsme v hajzlu" TY jsi fakt vtipný člověk.

Reagovat
HOST*Tavo

Závidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tu odvahu, kterou máš, když jsi byl schopný sem znovu začít chodit po tvých trapasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde jenom o tento příspěvek, těch je mnohem víc. Prostě všechno vidíš buď až moc růžově, nebo naopak černě, nic mezi tím u tebe neexistuje. Nehrajeme dobře, to uznávám, ale zároveň věřím, že se to vyřeší, Frank má moji plnou důvěru. Odsud si skutečně nedovolím tvrdit, co platí na jednotlivé hráče, jestli to, aby je pořádně vyhecoval, nebo aby je naopak uklidnil a pochybuju, že to budeš vědět ty. Frank už svým kamarádským přístupem dokázal vyřešit několik problémů, takže věřím, že se to povede i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc příspěvky typu "jsme v hajzlu" jsou za situace, kdy vedeme ligu a jsme ve hře jak v LM, tak v Copě, orapvdu dost mimo...

Reagovat
HOST*Muhehe:-)

No podle mě by stačilo gdyby začal ronaldinho hrát trochu víc aktivněji protože chodit na půlce hřiště dokáže každej a sem tam popoběhnout taky no A navíc gdyž se srovná s C.Ronaldem tak neni o čem diskutovat .No prostě Manchester 4ever

Reagovat
Messiáš

Když něco řekne velkej Frank tak je to pro mne svaté.Je nejlepší trenér na světě a je to on kdo udělal barcu barcou.Tak pořad jen nekritizujte!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele