Ribéry chce přestoupit do Realu Madrid

02.07.2009, 11:44
Aktuality
Francouzský reprezentant Franck Ribéry chce opustit Bayern Mnichov a přestoupit do Realu Madrid. Bílý balet už v létě získal superhvězdy Cristiana Ronalda či Kaká, Ribéry by mohl být dalším milionovým nákupem nového prezidenta Péreze.

"Ano, rozhodl jsem se. Nikam jinam než do Realu Madrid jít nechci," vyjádřil se pro francouzský list L'Équipe Ribéry. "Chtěl bych se co nejdřív sejít s vedením Bayernu a celé to vyřešit."

26letého záložníka v možném přestupu podporuje krajan Zinedine Zidane, který se nedávno vrátil do Realu jako poradce. Prezident Bílého baletu Florentino Pérez údajně poslal do Mnichova nabídku šedesáti milionů eur.

Do Bayernu Mnichov Ribéry přišel v roce 2007 za 25 milionů eur z Olympique Marseille. V loňském roce patřil k hlavním oporám týmu, nastoupil k 34 zápasům a podařilo se mu vsítit 13 branek. Vedení Bayernu ví, jak je Ribery pro jejich tým nepostradatelný, a proto přišlo s nabídkou nové smlouvy. Na ni Francouz ale neslyší a raději by odešel do Realu.

Autor: Miroslav Peřina / ČTK, sportinglife.com

Komentáře (656)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele