REYES SE NECHCE VRÁTIT DO ARSENALU

02.11.2006, 19:06
Aktuality
Španělský fotbalista José Antonio Reyes, který do Arsenalu přestoupil v roce 2004, se v anglickém prostředí neadaptoval a přivítal tak letní odchod do Realu Madrid. A rád by tam zůstal natrvalo.

"Nemyslím si, že moje působení v Premier League bylo neúspěšné, jenže pro hráče jako jsem já je anglický fotbal velmi tvrdý. Tento styl mi opravdu neseděl," sdělil Reyes pro časopis FourFourTwo. Reyes ani neměl nejlepší vztahy s koučem Arsénem Wengerem, ačkoli měl stálé místo v základní sestavě.

José Antonio si také stěžoval na to, že v Anglii není vyžití: "Všechno skončí v pět hodin a není tam nic, co bych mohl dělat, nikam se nedá jít. Znudilo mě to," tvrdí Reyes. "Nemohu říct, že je to úleva být zpět ve své rodné zemi, ale jsem zde šťastný. Nechci přemýšlet o návratu," dodává. Návrat do Španělska prý přivítala i jeho rodina.

Křídlo Realu Madrid si prý vždy přálo za tento klub hrát a chtělo by zde ukončit svojí kariéru. Ovšem na tyto úvahy má Reyes ve svých 23 letech ještě čas. Tak jako tak všechno nasvědčuje tomu, že se Reyes do Arsenalu nevrátí, neboť je v Realu maximálně spokojený. S pohádkovým platem, který dostává, se ovšem není čemu divit.

Reyes do Realu přišel na hostování výměnou za Brazilce Julia Baptistu, a protože i ten si zatím působení v Londýně pochvaluje, zdá se, že by trvalé přestupy mohly vyhovovat i oběma klubům.

Autor: Lukáš Hejduk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jediný of. náhradník Realu, který si zatím nestěžuje. Ale to brzy přijde

Reagovat
HOST*Real

Já především nechápu, proč je jen náhradník??? Capello je fakt dement.

Reagovat
RMCF

Taky se docela divím před zraněním byl jeden z nejlepších a rozhodně tahoun ofensivy, ale teď se chytl Robinho, Emersona s Diarrou Capello nechá tak zbývá jedině jeden ze symbolů Realu a při této myšlence mě začnou všichni(krom přispívatele Real) kamenovat, že Guti musí hrát... Jak by ta ofensiva vypadala krásně kdyby se Fabio vzdal dvou štítů alespoň proti slabším soupeřům kde se hraje do plných a očividně to s Diarrou a Emersonem zatím moc nejde...

Diarra-Guti

Reyes-Raúl-Robinho

Ruud

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes odflákl pohár, ale tohle si opravdu nezaslouží. Jsem zvědavej, co se bude dít, až Emerson nebo Diarra nebudou moci hrát (a to přijde velmi brzy). V áčku totiž jiný DM není, buď si Capello stáhne Javiho z béčka, nebo konečně přivítáme Gutiho na jeho rodné hroudě

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam vlastně zkoušel Helgueru a Mejíu, ale to už by opravdu přehnal

Reagovat
smazaný uživatel

To že to bez CM nepůjde jsme tu říkali už v létě, teď se to jen potvrzuje. Diarra i Emerson jsou dobří DM, ale když chtějí tvořit hru (spíš Diarra) tak to za moc nestojí. Jakoby pekař fušoval do práce instalatérovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Capello se prý vyjádřil stran případných přestupů v lednu. Chce obsadit dvě místa: stopera (kandidáti Mexes a Chivu) a že by, ano, uhodli jste, KREATIVNÍHO STŘEDNÍHO ZÁLOŽNÍKA (ale bude to asi vtip...), kde se nabízí volba Gaga a Belluschiho (ten může hrát i napravo). Na příští rok chce ještě Madrid Alexise z Getafe (zřejmě aby jim už nedával góly). Tak se 31.ledna dozvíme, co je na to všem pravdy a jestli Capello konečně dostal rozum...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne Chivu!!!

Ten chlap je snad na baterky, zase si na tréninku něco udělal s levým kolenem a Fiorentinu nestihne

Reagovat
smazaný uživatel

"puke"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele