REYES PLÁNUJE ZŮSTAT V REALU MADRID

29.03.2007, 14:33
Aktuality
Jose Antonio Reyes se zpět do Arsenalu vracet již nechce. Španělský reprezentační záložník si v létě na rok prohodil působiště s Brazilcem Juliem Baptistou a zamířil na Santiago Bernabeu, kde by rád zůstal i nadále...

"Od chvíle, co jsem přišel, jsem překonal hodně zábran. Konec sezóny je za rohem a já nyní musím dokázat svou cenu. Nebojím se, protože vím, že klub ve mě věří. Chtěl jsem tady hrát a chci tu zůstat. ať už se ale stane cokoli, nebude to konec světa," prohlásil stále ještě kmenový fotbalista Arsenalu.

Podobné úmysly jako Reyes má i druhý hráč "zapletený" v transakci mezi Arsenalem a Realem Madrid. Brazilský reprezentant Julio Baptista by totiž zase rád zůstal v Londýně. Na tahu tak jsou nyní oba kluby.

Reyese v poslední době limitovalo zranění kolena. Na začátku března si v utkání s Getafe odchovanec Sevilly poranil koleno a od té doby se na hřišti neobjevil. Teď už vyhlíží návrat. "Běhám a zapojil jsem se i do tréninkových zápasů. Moje koleno je silné, takže bych mohl hrát třeba už teď o víkendu," věří Reyes, že by ho trenér Fabio Capello mohl nominovat k utkání proti Celtě Vigo.

"Bílý balet" se stále drží na dohled vedoucí Barceloně a na Santiago Bernabeu opět myslí na titul. Po 27 kolech ztrácí Real na první příčku jenom pět bodů. "Máme před sebou jedenáct zápasů a musíme je všechny vyhrát. Real Madrid neplánuje remízu nebo prohru v některém z nich. Víme, že musíme hrát srdcem," burcuje Reyes své spoluhráče před závěrečnou fází sezóny.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Tavo

Pokud odejde Capello, tak má, stejně jako Robinho, budoucnost. Pokud ale velká brada zůstane u kormidla, ať radši zmizí a zachrání si jméno a kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Megabetón určite odíde, to je isté. Sú dve možnosti :

1. Real titul nezíska a Capella vyhodí

2. Real titul získa a Capello odíde sám s tým, že každému v Reale sa zasmeje do ksichtu za to , jak mu krásne všetci lichotíme

Reagovat
HOST*

cista 1

Reagovat
smazaný uživatel

...alebo 3. , a to, že Capello ostane aj keby sme nič nevyhrali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele