REYES: DO ARSENALU SE NEVRÁTÍM

26.04.2007, 18:01
Aktuality
Jose Antonio Reyes se do Arsenalu vrátit nehodlá a manažeru Arsenu Wengerovi to dal opět na vědomí. Mladý španělský reprezentant chce zůstat ve Španělsku a do Anglie se nechce vracet především kvůli počasí...

"Nechtěl bych jít zpátky do Londýna. Pokud bych nemohl zůstat v Realu Madrid, pak bych rád přestoupil do jiného španělského klubu, ale o návrat do Londýna nestojím," prohlásil 23letý záložník.

Reyes si před začátkem letošní sezóny vyměnil působiště s Juliem Baptistou. Odchovanec Sevilly se na Pyrenejský poloostrov vrátil po dvou a půl letech na Highbury a příliš ho neláká zahrát si na Emirates Stadium. Oba fotbalisté, tedy Reyes a Baptista, zatím nevědí, co bude dál, oba by ale rádi z Arsenalu odešli.

"Hrát za Arsenal nebyla nepříjemná zkušenost, ale nezamlouvá se mi tamní klima. Měli byste se na to zeptat Julia Baptisty," odkázal Reyes na Brazilce. Ten se k celé věci vyjádřil již dříve. Ani Baptistovi se v Londýně příliš nelíbí a stěžuje si na to, že "jeden den je v anglickém hlavním městě pěkně a dalších třicet dní prší".

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*1860

Nikdo te taky v Anglii nechce!!

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

tak aspon to bude bez problémů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele