Réveillère přijde o zbytek letošní sezony

24.11.2008, 19:31
Aktuality
Hodně nešťastné utkání o víkendu sehrál Lyon. Úřadující francouzský mistr prohrál 0:1 na hřišti PSG, navíc přišel o dva hráče. Záložník Juninho se nechal vyloučit, obránce Anthony Réveillère si pak vážně poranil kolenní vazy a v letošní sezoně si již nezahraje...

"Přetrhl si přední křížový vaz a přijde o zbytek letošní sezony," řekl dnes agentuře Reuters trenér Lyonu Claude Puel.

Anthony Réveillère se zranil hned v úvodu zápasu a na hřišti ho nahradil Timothée Kolodzieczak. 29letý obránce není prvním zadákem Lyonu, jehož v letošní sezoně podobné zranění potkalo. Hned v úvodu sezony si vazy přetrhl Francois Clerc, který se na hřiště má vrátit až v únoru.

Lyon zítra čeká utkání Ligy mistrů na hřišti Fiorentiny, v němž si může zajistit postup do osmifinále prestižní soutěže. Na okraj obrany by se měl postavit 19letý Lamine Gassama.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

s PSG at si nezehrava

Reagovat
smazaný uživatel

Super...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt úžasný, že se někdo zraní

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zdravý?

Reagovat
smazaný uživatel

ne jen ze mu to nykdo neudelal jen nejak spatne naslap

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele