Renato Augusto Bayer netáhne a mohl by být na odchodu

07.12.2012, 21:42
Aktuality
V Leverkusenu pomalu ztrácejí trpělivost se svým kdysi klíčovým mužem Renatem Augustem. Ten už dlouhou dobu neválí, jak by si trenérský štáb představoval, a v lednu mu podle všeho nikdo nebude bránit v odchodu.

Kolem stále teprve 24letého ofenzivního záložníka zatím nikdo moc nekrouží. Doteď se počítalo maximálně se zájmem Brazilcova mateřského klubu Flamenga. To prý kdyby přišlo s obnosem v hodnotě 3,5 milionů eur, Bayer dle informací serveru Sport1.de ochotně kývne.

Důvodem jsou zacyklené zdravotní problémy, ale i nepřesvědčivé výkony. Jeden takový Renato Augusto podal také včera proti Rosenborgu, když si odkroutil 45 notně vlažných minut. "Příliš nás nepřesvědčuje, čekali jsme od něj více," připouští trenér Lewandowski.

Toho zároveň alespoň může těšit jiný kanárek, a sice 18letý bek Carlinhos. Ten naopak proti Trondheimu zanechal "dobrou vizitku", ačkoliv přirozeně stále zůstává až druhou volbou na pravý kraj obrany za Danielem Carvajalem.

Autor: Tomáš Daníček / sport1.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3,5 mil je docela malo za nekoho, kdo mel potencial tak 20 mega

Reagovat
smazaný uživatel

když nepodává dlouhodobě dobré výkony tak ta cena odpovídá

Reagovat
jv

Hlavně je pořád na marodce...

Reagovat
Rarášek

Do Sparty

Reagovat
efjay

Leverkusen Renato ,vždycky byl skvělý, škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamává? EuroFotbal jde kvalitativně fakt dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl jít dolů? Oni si ty články nevymýšlejí.

Reagovat
fantomas

Pochopil sem to jako narážku na tvar slovesa...chvilkový poblouznění.

Reagovat
Le Gunner

Ho nečti, když se ti nezdá.

Reagovat
db18

Je to škoda, ale Bayer se stejně obejde bez něho - Castro hraje výborně a Schürrle taky...

...naopak Renato Augusto by si někde zasloužil hrát v základu

Reagovat
jv

Tak on včera dostal šanci a asi to bylo hodně špatný, když ho stáhli už o pauze.

Reagovat
jv

Velká škoda, ty první dva roky hrál parádně, když teda zrovna mohl, protože většinu sezóny stejně promarodí. Možná by mu za daných okolností ten návrat domů pomohl, i když do reprezentace se i tak nevrátí a na MS si tím pádem nezahraje.

Reagovat
smetos

Zahrabal se chlapec. Škoda, vypadalo to ze z nej něco vyroste. Takhle skončí někde v průměru a kdo ví jestli si ještě kopané v Evropě. (jinak ta jeho kariéra by mi bohatě stačila. Hodně štěstí at uz zakotvis kdekoli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele