Reguilón: Nevím, kde budu hrát v příští sezoně, nemám představu

21.08.2020, 09:58
Aktuality
Real Madrid letos získal španělský titul, po následném vyřazení z Ligy mistrů pak trenér Zinedine Zidane začal skládat tým pro příští sezonu a zaměřit se bude muset i na pozici levého krajního obránce. Na vyřešení této otázky čeká i Sergio Reguilón...

23letý fotbalista v sezoně 2018/2019 nastřádal za Bílý balet 23 soutěžních startů, aby si ho poté na hostování vypůjčila Sevilla. Otazník se vznáší nad jeho další budoucností, v Realu Madrid má velkou konkurenci v dvojici Mendy, Marcelo, ve hře tak je pokračování v Seville nebo stěhování do Itálie (Neapol) či Anglie (Everton).

"Nevím, kde budu hrát v příští sezoně, nemám představu. Budu muset zvážit všechny možnosti, které budu mít na stole," nechal se slyšel Reguilón.

Reguilónovi se podle tisku zpět do hlavního města nechce a rád by oblékal dres klubu, kde bude mít místo v základní sestavě. V Seville se mu to letos povedlo a se spoluhráči může vybojovat i velkou trofej, dnes je na programu finále Evropské ligy proti Interu Milán.

"V týmu vládne euforie, naše tajemství je v každém hráči, který v Německu nastoupí. Jsme více než jenom tým, hodně se v našem případě skloňuje slovo rodina. Cílem klubu a všech hráčů je přivézt trofej znovu domů," řekl odhodlaně.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (27)

Přidat komentář
Sky_blues

Napiš Pepkovi a pojď k nám

Reagovat
johan14

Pod 50 mega to nebude, a v hre budú špičkové kluby. Nejlepší ľavý obranca ktorý je k dispozícii. V Reale budú chumaji ak si ho nechajú ukradnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvi se o 20-30 mega, coz je nehorazne nizka castka ale myslim si, ze to je diky tomu, ze tam chceme zakomponovat zpetny odkup. Pro ten kupujici klub by nedavalo smysl ho koupit za 40-50 a za dva roky si ho nasledne nechat utyct.

Reagovat
Gazdo

No ak by hokupili za 40-50 a spatny odkup by bol za 90-100 tak lepsi deal podla mna ako kupit za 30 naspat predat za 50. Ak by sa to Realu zdalo moc tak by ho nekupili a zostal by klubu v ktorom hra a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevim co by musel predvadet aby za nej Real po par letech vysolil 90-100.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gazdo

A preto ho kupujuci klub kludne moze kupit za 50

Reagovat
Tomik111

Letos. Maximálně za rok za Marcela. Stačí, že jsme si nechali utéct Achrafa.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Spurs by sa hodil

Reagovat
janinho

davies by si vedla neho zahral uz tak maximalne na treningu. na mieste Levyho skusim vybavit hostovanie pre Reguiho aj Mariana.

Reagovat
smazaný uživatel

ved maju sessegnona ci ten uz je kridelnik?

Reagovat
janinho

bohvie ci ten tam vobec ostane. aj ked hral davies hovno tak pod zozem sance nedostaval. cital som o zaujme newcastlu tak som sam zvedavy.

Reagovat
janinho

dufam, ze ho nechame este rok v Seville. predavat ho teraz pod cenu je totalna kktina, kedze v seville ukazuje velku kvalitu a nevidim dovod preco by nemohol byt rovnocennym konkurentom pre mendyho, navyse by sa vhodne doplnali.

ak uz predat tak urcite nie za nejakych smiesnych 20-25m. ked citam ze v PL nepredaju Tarkowskeho pod 50m, Sarra pod 40m, Chillwella pod 80m a my pustime Hakimiho za 40+5 a teraz by mal odist aj Regui za 25m, tak fakt neviem ci toto je ta spravna cesta.

Reagovat
Gazdo

Stale lepsie ako kupit Coutsa za 140 a poslat ho na hostovanie do Bayernu aby nam drbol dva goly

Reagovat
janinho

ak ma byt benchmark prestupova politika pod Bartomeuom tak mozeme kludne dat novu 5rocnu zmluvu Baleovi a stale budeme v pohodke

Reagovat
Gazdo

Pche milionarske zmluvy Albovi, Suarezovi, Busquetsovi, Frenkiemu, Dembelemu a navrh Bratwurstovi.. nemate sancu

Reagovat
janinho

Frenkie je iny pripad, ten ked budete mat spravneho trenera a taktiku bude patrit k topke. Dneska v expreske pisali ze za Suareza nakoniec mozno dostanete od Ajaxu 15m, Albu tiez podla mna nejaky blazon kupi (prosim nie Zoze).Aj toho Busquetsa by ste sa podla mna vedeli zbavit.

Bale je v tomto trosku tvrdsi oriesok minule leto mohol ist zadarmo, bojim sa ze teraz mu perez ozaj vyplati zvysok zmluvy len aby sa pratal.

Reagovat
Gazdo

Pjanic, Rakitic a Dán stale vedieme

Reagovat
janinho

you wish

Reagovat
Fairplay

Tak paradoxně možná ty dva góly ještě byly docela zlatý, takhle získal Couts víc publicity než za předchozí roky dohromady a nakonec si fakt myslím, že by za něj někdo těch třeba 80 - 90 vysolit mohl. Stejně jako se měl tehdy prodat Bale po těch nůžkách než ho teď pouštět za 10 mega nebo vyvazovat ze smlouvy..

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ono to je v PL trošku jinak nastavené. Když tam hráči do té země jdou, tak většinou ti top hráči neodchází mimo svou zemi. Bud se přesouvají z druhé ligy do první a nebo z průměrných až podrpůměrných týmů v PL do těch lepších. Ale málokdy vidíš top hráče ve slabším týmu PL co by opustil zemi a šel kopat jinam. No a ti hráči většinou když mají vysoké platy a jsou opory, tak radši zůstanou v tom slabším týmu než aby šli někam do jiné země. Sarr, Dunk, Zaha, Neves, Tarkowski, Ndidi, Richarlison, Rice, Grealish...umíš si je představit odejít se svých týmu do jiné ligy? Já moc ne...

Reagovat
janinho

tak niektori su podla mna riadne precenovani (ono hrat tu betonaz s burnley, to by viacero hracov vyzeralo ako top obrancovia) ale takych ako ndidi, zaha, neves, richarlison si viem predstavit mimo PL uplne v pohode. ten Richarlison podla mna najneskor buduce leto aj tak pojde niekam vyssie (PSG, Barca, a pod).

a ten uvod som velmi nepochopil, sorry akoze zo slabsich timov PL hraci neodchadzaju do inych lig? ono britski hraci velmi nemaju dovod odchadzat, lebo tie ligy maju velku kvalitu same o sebe a pokial je o nich zaujem v anglickych timov tak mi dava zmysel ze ostanu "doma". ale ak by napr. o Ricea alebo Grealisha nemal zaujem nikto z anglicka tak nevidim dovod preco by neprestupil aj mimo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Většina hráčů, která se do Anglie dostane tak moc zemi ve které působí nemění. A to platí logicky pro domácí hráče ale i pro většinu těch zahraničních. Nebo mi to tak alespon příjde.

Reagovat
janinho

tak mozno statisticky je to vacsina ale je kopec takych co potom odisli. ale tie slabsie timy v PL podla mna platia ovela lepsie nez slabsie timy v inych ligach, takze hraci z nie uplne top timov nemaju velmi dovod odchadzat

Reagovat
king23

Ještě rok Sevilla a pak Marcelo out a Regui in, to by bylo podle mě ideální.

Reagovat
CHONG

Úplně nejradši bych byl, kdyby už teď vystřídal Marcela, ale známe ZZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele