Redknapp nechápe angažování Capella

15.12.2007, 10:15
Aktuality
Manažer Portsmouthu Harry Redknapp, který byl jedním z adeptů na uvolněný post trenéra u anglické reprezentace, nemůže pochopit angažování Itala Fabia Capella. Podle jeho slov Albion nepotřebuje super-trenéra, neboť o hráče je dobře postaráno v klubech.

"To musíte být super-kouč, abyste trénovali Anglii? Potřebuje takový Steven Gerrard trénovat? Samozřejmě, že ne. Nebo Ashley Cole, John Terry, Rio Ferdinand, Micah Richards, Frank Lampard či Wayne Rooney?" kroutí hlavou Redknapp.

Diví se konkrétně tomu, že si FA neuvědomuje, jakou práci musí trenér národního týmu vykonávat. A že se výrazně liší od práce v klubovém fotbale. "Co hráčům tak trenér může tři dny před klíčovým utkáním dát? Není to o trénování. Je to o vybírání hráčů, organizování a důvěře. Dát jim šanci a dostat z nich to nejlepší," uvedl.

Redknapp si nemyslí, že Angličané v tuto chvíli potřebují Klinsmanna nebo Capella. Podle jeho názoru to nejsou žádní špičkoví trenéři, jak je často označují média. Ve svém životě poznal maximálně dva, víc ne.

"Fotbal je o správném vedení hráčů. Na to, abyste byli koučem Anglie, nemusíte být skvělým trenérem, ti neexistují. Musíte být hlavně dobrým manažerem," řekl manažer Portsmouthu s tím, že nechápe angažování Itala Fabia Capella. "Jsem nešťastný s jeho jmenováním. Koučem Anglie by měl být Angličan."

A kdyby se FA ozvala Redknappovi? "Asi bych neřekl ne," přiznal.

Autor: Pavel Janega / sportinglife.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

že, Harry?

Reagovat
smazaný uživatel

jak může jkomentovat že vybraly trenéra na nic když ještě ani nezačal

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by nemohl?

Reagovat
smazaný uživatel

može co chce ale nemá to smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

tady 90% userů mele o věcech, o kterých nemají nejmenší páru....a teď se někteří podivují, že si to dovolil i Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Největší frajer je samozřejmě Bruce.Učme se od něj vše

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s redknappem... ma naprostou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

A nemel by se soudit trener podle toho co vyhral ale co dokazal... Vsude se tu pise ze Capello je 1 z nej treneru na svete.. Ano vyhral hodne trofeji, ale take s jakymi teami? To co udelal redknapp s Porstoumtem, to stoji za obdiv... kdyz postoupil z 2 ligy a behem 2 sezon z nej udelal tym, ktery hral vse stredu tabulky.

Capello dokazal vyhrat tituly ale s tymu, kde by to dokazal kazdy prumerny trener...

Reagovat
smazaný uživatel

je sice pravda že redknapp s Portsmouthem dokázal něco neuvěřitelného ale Anglie není tým je to poskládané z hráčů kteří hrajou nkde jinde a vůbec nejde o to co dokázal v klubu ale jak vybere ty hráče do základu jestli tam nebude jako McLaren neposílat Ferdinanda tak se pak nedivme ale třeba to změní právě Capello

Reagovat
smazaný uživatel

částěčně na tom něco bude.. možná má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp má pravdu a Capello je mizerná volba. Myslím,si,že vztah Capello-hráči fungovat nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele