Redknapp brání Jamese

27.09.2008, 13:29
Aktuality
David James by určitě rád co nejrychleji zapomněl na poslední dvě utkání svého Portsmouthu. Deset inkasovaných branek je pro brankáře jeho třídy skutečně velkou ostudou. Manažer Harry Redknapp ovšem stojí za svým 38letým svěřencem.

Celá defenzíva Pompeys poslední dobou nějak nefunguje. V letošní sezóně hráči z jihu Anglie inkasovali už celkem dvanáctkrát, což je nejvíce ze všech týmu ligy, a ani v Carling Cupu si nevedli o moc lépe. Po ligové prohře 0:6 od Manchesteru City následovala pohárová porážka 0:4 od Chelsea.

"Jamo (James) měl prostě špatný týden, jako hodně z nás. Tento klub by ale bez něj nebyl tam, kde se nyní nachází, neskončili bychom devátí ani osmí v lize, nevyhráli FA Cup," je přesvědčený Redknapp. "Byly to s ním tady tři krásné roky."

"Od prohry s Chelsea ale opět poctivě trénuje. David ví, že to byly pro něj nepovedené dny, avšak já jsem přesvědčený o jeho schopnostech." Podle Redknappa by také James neměl kvůli těmto zápasům vypadnout z národního týmu. "Pochybuji, že by se mě na něj Fabio Capello zeptal. Jamo je totiž pro něj stále ještě brankářská jednička," dodal zkušený Angličan.

O nápravu se bude Portsmouth pokoušet již zítra v ligovém utkání proti Tottenhamu. Opět jej ale nečeká nic snadného, jelikož Spurs přijíždí s cílem vyhrát.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je cedník

Reagovat
fantomas

Bože, ted se tu zas vyrojí miliony posměváčků, co nevědí, o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně fantomas... to je bůh

Reagovat
fantomas

Jistě, cedníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že 2 nepovedený zápasy nemužou rozhodovat o celé minule vyníkající sezoně . Ta poslední věta v článku je úsměvná .... Kdo nechce vyhrát že.. ?!

Reagovat
smazaný uživatel

James je dobrej brankář ať si říká kdo chce co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

plne suhlasim je dobry ale ked 10 hrači nič nehraju on sam to nevyhra

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim,ja kdyz ho vidim chytat tak vzdycky udela nejakou chybu,takoveho frajera mit za zadama asi zadnej med

Reagovat
smazaný uživatel

james je skvely brankar, ale jeho forma je velmi nestabilna, v jeden den dokaze byt najlepsim brankarom sveta a inokedy zas pusta goly, ktore by nemuseli byt.. pre portsmouth a anglicku reprezentaciu nemoze byt dlhodobym riesenim kvoli tomu co som uz spomenul a aj kvoli veku, momentalne je vsak to najlepsie co obe jeho muzstva maju k dispozicii

Reagovat
smazaný uživatel

je god golman akorat kdyz je derava obrana tak uz toho golman moc nesvede

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele