Řeči o Rosického kolapsu jsou hlouposti, říká Paska

14.10.2008, 21:15
Aktuality
Tomáše Rosického pronásledují zranění už od jeho příchodu do Arsenalu v roce 2006. Nyní je ale jeho zdravotní stav zdaleka nejhorší. Tajemné zranění nepustilo Rosického do hry už 9 měsíců a jak to tak vypadá hned tak ani nepustí. Jeho agent Pavel Paska však tvrdí, že rekonvalescence pokračuje podle plánu.

Podle Pasky byly informace o jeho hospitalizaci v Londýně kvůli kolapsu a nesnesitelným bolestem hlavy značně zkreslené. Rosický tam údajně byl jen na vyšetření, které je součástí jeho rehabilitace. "Nevolnosti, bolesti hlavy a podobné věci, to všechno jsou nesmysly. Nic z toho se Tomášovi nestalo," tvrdí Paska.

"Všechno běží podle plánu. Jeho návrat k tréninku v září byl uspěchaný, také teď pokračuje v rekonvalescenci mnohem opatrněji," dodal ještě Paska.

Katastrofické scénáře bulvárních médií, podle nichž už Rosický nikdy neměl hrát fotbal, se snad díkybohu nenaplní. Za jak dlouho ale bude reprezentační kapitán, bez nějž záloha českého týmu chřadne, v pořádku, to nikdo neví.

Autor: Jiří Fišara / teamtalk.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dead man walking

Reagovat
smazaný uživatel

ze by analogie z neceho od PJ?

Reagovat
fantomas

Proč ho nenechají chvíli na pokoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm ale podle mě to má prostě z Anglie. Takový problémy by v Německu a třeba Španělsku neměl. Styl anglické Premiere League mu sice sedí, ale ta námaha, z toho vyplynuvší zranění asi ne...Asi ho budou zranění pronásledovat celej život, je takovej typ - tím pádem mu Anglie moc nepomůže...

Reagovat
fantomas

Doted to byly jen svalové problémy, které neměly žádnou souvislost s ligou, ve které nastupuje. Toto zranění, ač je tedy nejvážnější, je, pokud se nemýlím, jeho první, co mu způsobil soupeř. Zároven ale zkraje uspěchal návrat, jinak by zřejmě šlo jen o rutinní bolestivý zákrok, který by si ale takhle dlouhou léčebnou proceduru nevyžádal.

Reagovat
Kiosek

mel by radsi skoncit nez bude uplne chromej a bude rad kdyz bude moct chodit..

Reagovat
smazaný uživatel

toz ty to vidis az moc cerne

Reagovat
smazaný uživatel

hm v zari to uspechal,ale jinak jde vsechno podle planu,tak asi nekde bude chyba.

Reagovat
fantomas

Kdyby to neuspěchal a neobnovil si to, nikdy by se to takhle neprotáhlo. Bohužel ted tam má zánět, to neni žádná sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzes vedet,si to mel nebo co?

Reagovat
fantomas

Zánět podkolenních šlach. I jen natažení hamstringu ti nedovolí startovat několik týdnů, v horšim případě i pár měsíců...a pokud ho máš ještě zanícený, je logické, že léčení trvá takhle dlouho. Hlavní ale je, že se mu to zanítit asi ani nemuselo, kdyby proti tomu Newcastlu tehdy nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba je asi v genetice. Dá říct, že Rosa je prostě "zmetek".... bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak dobrej hráč to není,aby spasil Českej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

rosa uz musi nastoupit a kdyz se tak nestane tak se muzem rovnat san marinu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už bude brzo fit a ve formě, protože to, co předvádí záloha za ofenzivu za moc nestojí. Snad Češi dnes vyhrají, ale vsadit jsem si na to nebyl, bookmaker tam dal malý kurs.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale stejne nenastoupi hned musi chvili trnovat aby nabral kondici no uvidime jak to snim dopadne....ale doufam že už brzo bude hrááát

Reagovat
smazaný uživatel

rosa je extratrida kvuli nemu jsem koukal na arsenal. bez nej a bez Hleba Arsenal moc peknej fotbal nehraje. i Fabregas je polovicni ::

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se tady psal článek o tom otoku a kvuli posledni větě, kde bylo, že možná ukončí karieru. Tak z tédle věty se stalo terno a kazdej psal, že toho uz odehral hodne a že je to všem lito, že bude končit a ja říkal, že konec kariery je asi hodne zkreslený.A kvůli té jedné větě se nemusíme bát. Nicméně je super, že mu snad nic neni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele