Realu chybí několik hráčů

19.10.2007, 18:03
Aktuality
Reprezentační přestávka ještě více pročistila řady madridského Realu. Nově na listinu zraněných přibyl Arjen Robben, kvůli pozdnímu návratu z Brazílie bude chybět Robinho, vyloučený je start Heinzeho a otazník visí nad Pepem...

Nizozemský záložník Arjen Robben si v utkání se Slovinskem natrhl levý stehenní sval a na marodce stráví možná až pět týdnů. O něco lépe je na tom Heinze, toho vyřadilo natažené tříslo a jen v televizi by měl fotbal sledovat asi tři týdny. "Arjen je hodně dole, je to pro něj velká rána. Přišel sem odhodlaný ukázat, co v něm je, tohle jej psychicky poznamená. Musíme se pokusit jej povzbudit," uvedl s lítostí trenér Schuster.

Situace ohledně Robinha ale u německého trenéra vyvolává jiné pocity. "Ani trochu se mi to nelíbí," prohlásil poté, co se Brazilec vrátil pozdě ze srazu reprezentace. "Vyslechnu si jeho verzi, ale musíme se snažit příště takové situaci předejít."

Dalším ze zraněných hráčů Realu je obránce Pepe, ten ještě není zcela fit po nedávném zranění. Naopak připraveni by měli být Guti a Cannavaro, o jejichž zdravotním stavu se také spekulovalo.

Autor: Petr Starý / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele