REAL PROHRÁL I NA DEPORU

02.05.2004, 12:38
Aktuality
Deportivo La Coruna porazilo se sestavou plnou náhradníků Real Madrid, a tak šance hostí na zisk mistrovského titulu velmi pohasly. Real začal aktivně, ale do kolen ho srazilo Zidaneho vyloučení ještě do poločasu a Capdevilův úžasně trefený trestný kop ala Roberto Carlos, kterým zvyšoval náskok Deporu na 2:0.

Domácí potvrdili že je pro ně již jasnou prioritou vítězství v Lize Mistrů, neboť umístění do čtvrtého místa v lize (jisté předkolo LM příští rok) už měli prakticky jisté. Proto šetřili na duel s Portem několik klíčových hráčů zejména reprezentantů. Reprezentační obránce Césara s Manuelem Pablem a také ofenzivní esa Víctora, Valerona a Pandianiho. Real nastoupil s Pavonem ve středu obrany místo distancovaného Helguery a také s Cambiassem místo Gutiho vedle Beckhama. Na hrotu se objevil uzdravený Ronaldo.

Real začal aktivně a byl dlouho lepším týmem. Po žlutém faulu Andradeho na Ronalda se chvilku Brazilský útočník svíjel na zemi, ale fanoušci si mohli oddechnout - k obnovení zranění naštěstí nedošlo. Real tlačil, po Figově centru na zadní tyč střílel koníčkem Cambiasso, ale jen do tyče. Diego tristán byl na hrotu útoku osamocený, elegantní sérií nožiček ho o šanci připravil Roberto Carlos. Po další figově akci střílel těsně nad Salgado.

Domácí zahrozili nepřesnou střelou Sergia po rohovém kopu, po centru Zidaneho byl Roberto Carlos příliš malý na to, aby trefil míč hlavou do sítě. Cambiassovu i Raulovu střelu stihla obrana domácích zblokovat. Deporu se i díky kombinované sestavě nedařil přechod do útoku, jeho hráči kazili i jednoduché přihrávky. Pak však přišel perfektní brejk, jehož zužitkování polilo domácí hráče živou vodou. Po pěkné kombinaci potáhl míč po levé straně Capdevila, jeho střelu Casillas vyrazil, ale jen k volnému Tristánovi, který střelou mezi nohama Raúla Brava dal úvodní gól zápasu. Šťastný střelec při oslavě gólu vytrhl rohový praporek.

Hráči Realu znervózněli, Beckham viděl za faul na Capdevilu žlutou kartu, stejně jako diskutující Salgado. Roberto Carlos střílel ve skluzu z těžkého úhlu nad, Djalminha dostal za provokativní naskočení si na Beckhama žlutou kartu. Ke zmaru hostí trefil v další šanci Ronaldo jen další tyč. Mezi tyče se nevešla ani střela domácího Luqueho. Pak přišel klíčový okamžik utkání a vyloučení Zidaneho. Zizou možná trochu zbytečně fauloval zezadu Djalminhu a po druhé žluté kartě šel předčasně do sprchy. Po Héctorově špatné rozehrávce trefil Raúl další břevno Molinovi branky! V další šanci Deporu si Scaloni špatně zpracoval míč a už jej nedohonil, Tristán mohl jít o chvíli později sám na Casillase, ale rozhodčí odmával ofsajd, který byl více než sporný.

Do druhé půle vstoupil s Real s vědomím, že musí dávat góly. Ronaldovu střelu Molina vyrazil, Raulovu hlavičku chytil. Tristán se šikovně obtáčel v pokutovém území Realu okolo Cambiassa, ale moc si míč předkopl. Salgado si dal málem při zblokovaní jednoho z centrů vlastní gól. Real začal více otvírat svou obranu, po Munitisově vysunutí Tristána, vyrazil Casillas jeho dloubáček skvěle na poslední chvíli vztyčenou rukou. Djalminha kouzlil ve středu hřiště, Depor držel míč, chvílemi si museli hosté připadat jako v bagu. Tribuny bouřily při každé podařené přihrávce.

Dílo zkázy dokonal hostům dokonale trefeným trestným kopem Capdevila. Z velké dálky se opřel do míče a velkou rychlostí do dostal odrazem od tyče do sítě. Depor poté už jen kontroloval hru, za hosty stříleli mimo tyče Raúl, z trestného kopu Figo a technickou střelou Roberto Carlos.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (87)

Přidat komentář
HOST*Bil

Kdyby za real hráli češi byl by to jinej fotbal možná bude(Rosický)

Reagovat
HOST*

hy

Reagovat
smazaný uživatel

Ani si nevzpomínám, kdy jsme měli naposledy štěstí. S tou disciplínou se musí začít něco dělat, deset červených karet za sezonu, to je hrůza. Queiroz bohužel zklamal i v tomto ohledu, za Del Bosqueho by se to nestalo.

Reagovat
alegre

Hraci Realu jsou vetsinou jen profesionalove, kteri hraji za velke prachy a vubec je nezajima jaky dres momentalne nosi.Snad jen Roberto Carlos,Raul, Salgado a Gut, mozna Casillas. Zidane za zenitem, Beckham ze hry, Figo je blazen, Ronaldo hruza, Raul momentalne na nic.....

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ve většině s tebou souhlasím, jen s tím Ronaldem ne, ještě pořád je nejlepším střelcem La Ligy a byl teď často zraněný, tak je logické, že se bude déle dostávat do formy Zidane mě slušně řečeno naštval

Reagovat
smazaný uživatel

Plán,jak získat titul nám zatím vychází!

Reagovat
antimadrista

Na jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*fandim valencii

VALENCIA

we are the champions

REAL

Reagovat
antimadrista

Díky Depore díky

Reagovat
HOST*Honza

ten madrid to jsou dobre zvirata!!!!!!! jen tak dale FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi di do prdele(sry za slovnik)ale:

SES PROSTE PICA to snad neni ani mozny furt tak nejeb ty svoje pojebany komentare kokote !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAKT pardon za slovnik ale tohle uz je sila...

Reagovat
HOST*

Přesně!!!

Reagovat
HOST*Honza

ze by nervy? to muzstvo tedka stoji za peknou backoru, tak se nediv madridske socky

Reagovat
HOST*

Najednou tolik nemachruješ že fandíš sigmě když dneska "slavně" hrála s Baníkem

Reagovat
HOST*Honza

to sis me spletl s druhym fandou AC... ja jsem rovnou z Ostravy!!!!!!!!!! Uz se tesim az pepici budou sledovat pristi tyden mistrovske oslavy a ja budu na Bazalech!!!!!!!! BANIK MISTR!!!!! BANIK PYCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KING BANIK

Reagovat
smazaný uživatel

Honzo, gratuluju Baníku i jeho fandům k zisku titulu, nás ste porážet nemuseli, měli ste si to nechat na Spartu, Doufám, že nám to vrátíte. Nejlepší by bylo, kdyby ste vyhráli i pohár ČMFS a tím pádem by Sigma hrála UEFU. Jinak kašli na madristy jo a sem rád, že titul nebude mít Sparta, už je to fakt trapný,

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Honza

Ja bych pral Sigme ne uefu, ale druhe misto a predkolo LM... aby ta vyjebana ruda sparta sla do balkan cupu kdyz je doma porazime tedka, stat se muze jeste cokoliv. sam Reiter rikal, ze se jeste o 2. misto poperou GRANDE MILANO!!!!

Reagovat
Mr.Jindros

muzu se zeptat, ciste pro zajimavost, kolik ti je let ? dle prispevku soudim max. 15

Reagovat
HOST*Honza

20 jindrichu

Reagovat
smazaný uživatel

hm s komentarema vypadas na 14 a ze ti je 20(hm sry ale to ti neverim)

nazdar....

Reagovat
HOST*Honza

si to asi budu vymyslet, ne, ty pako

Reagovat
HOST*

PICA se pise s mekkym ty PYCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Honza

nekecej, fakt? ty si fakt pycus

Reagovat
HOST*yarda

Hm, má pravdu, vy jste ve škole neměli vyjmenovaná slova?

Reagovat
smazaný uživatel

FO lamo mozna ted nehrajou nejlip ale furt se na to da divat mnohem ale mnohem lip jak na FILIPKA a spol...

Reagovat
HOST*Honza

porad to stejne, ty si jako fakt myslis, ze maji vsichni stejny nazor jako ty jses fakt chudak

Reagovat
HOST*yarda

Za svým názorem by si člověk stát měl, ty si za svým stojíš taky, ne?

Reagovat
HOST*Honza

psal jsem, ze je to porad dokola, jedna naucena veta

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

ses ubohej

Reagovat
HOST*Honza

FORZA MILAN BRACHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja vim, ze to asi dlouho nerozchodite, ze neziskate NIC v teto sezone v takovem trendu bude realecek i nadale pokracovat!!!!! MILAN CAMPIONE D´ITALIA!!!! A BANIK OSTRAVA MISTR LIGY!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že jsi pěkně arogantní madritská svině.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*yarda

Hm, zato ty a Honza jste vzorem skromnosti, slušnosti a objektivity

Reagovat
HOST*Fuka

Forza Juve!!! Merda Milan e tutte le squadre!!! Blazne!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, myslím, že jsi celkem chudák, o čemž vypovídají tvé přispěvky. Když Real vyhrává, není tu po tobě ani vidu, ani slechu, zato když se mu nevede, hned máš plnou hubu řečí. Pokud se mám tedy snížit k tomu, abych začal bez příčiny šít do tvého klubu, tak nadávat Realu sedí od někoho, kdo fandí AC, který vlastní jeden z největších z.... a ču...., Silvio Berlusconi, kterého má skoro celá Itálie plné zuby a který je prohnilý skrz naskrz. Konec nadávek bez důvodu.

Reagovat
HOST*Honza

Silvio toho pro AC udelal hodne, je tam skoro 20 let a ne jak v tom spanelskem obchode, kde se meni tak co dva roky

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Silviovi nejde tak o Milán, jako o vlastní kapsu, tak z něj prosím tě nedělej svatouška

Reagovat
smazaný uživatel

Silvio Berlusconi je nejúspěšnějším klubovým prezidentem evropské klubové kopané v historii lidstva. Za jeho kralování milán vyhrál 6xLM, 3x Interkontinentální pohár atd..

Na AC mu opravdu záleží, vždyť je z Milána a teprveš až po jeho vstupu se milán stal Megaklubem.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Honza

doufam, ze sis to jardo dobre precetl

Reagovat
HOST*yarda

Hm, děkuji za rozšíření obzorů, možná si mohl Sigmomilanista práci ušetřit, protože většinu toho vím líp než on 6x LM za Berlusconiho - to jsi vzal kde? Ligu Mistrů jako takovou vyhrál AC pouze dvakrát: 1994 a loni, předtím se to hrálo jako PMEZ - to vyhrál 1989 a 1990. No a další dva tituly v PMEZ sice vyhrál, ale rozhodně ne za Berlusconiho (1963, 1969).

Interkontinentální pohár vyhrál za Berlusconiho pouze 2x 1989, 1990 a předtím v roce 1969.

O svém klubu byste oba měli vědět víc než "nějakej Realista" Nebo si to aspoň ověřit, než to sem plácnete

Svůj názor na Berlusconiho to ale stejně nezmění. Nepopírám, že má za ušima, či spíše je vychc...., protože, co je v Itálii nejvýhodnější obchodní artikl? Fotbal! Tudíž své osobní zájmy spojí se zájmem veřejnosti a z toho mu plyne moc a prachy. A to, že je u vesla 20 let, dokazuje, že má své kontakty pořádně vysoko (nechci ani vědět kde).

Reagovat
HOST*Honza

jardo, ja o nem vim hodne tak proc to mnozne cislo, on se sek, 6x to vyhral celkem, ano chytraku je to tak... takze sleduj zase ten tvuj realecek VIVAT VALENCIA

Reagovat
HOST*yarda

Proč množné číslo? Protože jsi si přečetl jeho příspěvek a nic si v něm neopravil, proto. "Realeček" jak ty říkáš, bohužel (bohudík) můj není a samozřejmě ho sledovat budu, tvými poznámkami se odradit nenechám.

Reagovat
HOST*Honza

ja te neodrazuji kdyz rikam, ze ho mas sledovat

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ještě aby

Reagovat
HOST*Honza

Reagovat
HOST*Líba Luque

Co hoši ja vám to kurva říkal porad,že Depor je nejlepší!!!!žádnej Real,žádný AC ale DEPOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Su zvědavej co bude hrát La Coruňa příští rok.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*XXX

vůbec vás tady nechápu.jaxem si tu přečetl ty příspěvky,tak mi z toho je na blití!!trochu se zamyslete,dyť tu plácáte jen kraviny nic jinýho.je mi vás líto vy ubožáci!děte do .... s reale,ac ... atd.sou v tom jen peníze.nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze ty ses nejchytrejsi komu fandis ty ??

Reagovat
HOST*XXX

já neříkám,že jsem nejchytřejší!!ale to co tady čtu sou pěkný kraviny.nikdo nedokáže uznat sílu druhýho.v naší lize?tak ňák nikomu.možná sem bejval sparťan,ale to mě dávno přešlo.upřímně teď sem to přál baníku,ptž to co předváděli na podzim,to byla nádhera....ale jejich fanoušek nejsem.v evropě mám dva favority monaco a ajax!!

Reagovat
HOST*XXX

ve španělsku se mi líbí deportivou,to co předvádí v evropě je dobrý.jinak fandím realu,roberto carlos je borec.ale teď real stojí za hovno.moc hvězd na jednom place

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Deportivo si drží v La Lize spolehlivou formu už docela dlouho, takže mu budu v LM přát taky. No a pokud jde o to pošťuchování s ostatními, tak od toho je to chat, ne Pravdou je, že každý používá jiné výrazové prostředky a to mi vadí rozhodně víc, než uznat sílu druhého. Tudíž reaguji spíš na autory, než přímo na kluby.

Reagovat
HOST*XXX

jo v tomhle s tebou souhlasim.já sem se do tohodle chatu zapojil poprvé.a spíš sem to myslel na tu formu.ptž to co sem si přečet tak to stojí za ...ale s tím berlusconim si to vystihl!

Reagovat
smazaný uživatel

hm je to videt tady sou totiz kecy uplne o nicem ale nekoho to bavi(treba me) mno a pak je tu yarda kterej kazdyho setre tak proto sem lezu

Reagovat
HOST*Honza

Tys toho Silvia vystihl jak cip, kdyz je nekdo vlastnik klubu, tak je asi jasne, ze to dela i pro penize, to napadne kazdeho, ne ty vole Ale on to dela pro fanousky a pro svou reklamu. Navic chlapecku by se asi bez toho vlastnictvi taky obesel, kdyz uz dela par let PREMIERA cele Italie a je vubec nejbohatsim muzem Italie, ne!? Jeho jmeni je asi 2x vetsi nez od toho rusaka, co vlastni ten debilni anglicky klub. Ale vubec nevis, co s milanem dokazal, takze jsi vystihl velke hovno. Treba cely Milan nekolikrat podrzel, kolikrat vlozil prachy z vlastni kapsy, kdyz AC vykazovalo ztratu, zachranil je taky pred krachem, vis, tak tu nemel ty sve radoby chytre kecy A nehodnot veci, o kterych vis hovno!!! Navic Galliani (prez. AC) vyhlasil, ze v lete privede dve hvezdy do muzstva. Nevis, proc by za ne mel Silvio utracet? GRANDE MILANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAMPIONE D´ITALIA!!!!!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, výborně, děde Vševěde, bez tebe bych byl opravdu v širém světě ztracený Ty víš samozřejmě o AC první poslední a ty, co mu nefandějí, umíš jen shazovat nebo jim sprostě nadávat Ano, Berlusconi podržel Milán i jako město, postavil tam i celou novou čtvrť, zasadil se o zrušení monopolu státního televizního vysílání atd.

A že je premiérem Itálie, ví skoro každej, kdo má do prdele díru, tak si svoje moudré komentáře nech Co to ale může být na druhou stranu za člověka, když šel do koalice s fašistickou stranou? A neříkej mi, že je takový dobrodinec, že by to všechno dělal nejdřív pro fanoušky a pak teprve pro peníze.

Reagovat
HOST*Honza

ou!!!!! tak to ses fakt inteligent!!! nekde si precist kousek zivotopisu a machrovat tady, klobouk dolu, zes to vubec zvladl ano, to sem nepatri, ale cetl sis ho asi spatne!!! nepis tady takove vymyslene blaboly Berlusconi se nikdy nezasadil o zruseni monopolu. On ho poprve a naposled pouze "obesel", do tedka se nevi poradne jak Monoplni system italske televize zrusil pan Craxi, drivejsi nejlepsi pritel Silvia a mimochodem taky it. premier. A to tak, ze povolil Berlusconimu, aby se jeho medialni spolecnost mohla pohybovat na italskem trhu (zkratka aby mohli vysilat). Coz byla pouze jeho vule a byl to vstricny krok k Silviovi. A ted k tomu, jak ho opetovne zhazujes, tentokrat kvuli koalici s fasisty :-))) Jak asi vis, tak zalozil znamou stranu FORZA ITALIA (to vzniklo od fanousku fotbalu mimochodem), ale nikdy nevstoupil do koalice s fasistickou stranou, vis jardo ale se stranou Severni liga ktera mela s fasistama spolecne tak mozna povalecne roky! ANO NEPATRI TO SEM, ANO VSEM NADAVAM, ANO JSEM AROGANTNI, ANO YARDA ME SETREL A TED ME TAKY SETRE!!! tak si priste alespon zkontroluj, co pises GRANDE MILAN CAMPIONE D´ITALIA!!!! SAN SIRO nejlepsi stanek!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, mým prvotním záměrem není tě setřít, to je možná jen vedlejší produkt. Chci jenom vyložit svůj názor a přesvědčit tě (většinou marně) o tvém omylu. Mimochodem, ty jsi zřejmě všechny ty informace o Berlusconim načerpal, už když tě kojili, ne? Nebo jsi historicky první učený, který spadl z nebe? Svůj názor na SB nicméně nezměním, Národní aliance je postfašistická strana a je v koalici s Forza Italia a Lega Nord, takže klídek. B. Craxi, ten ochránce SB, byl zase vyšetřován v soudním řízení proti mafii A že sám SB obešel zákon, mu na popularitě moc nepřidává (Za ten překlep s monopolem se omlouvám, nicméně výsledek byl, že TV monopol skončil, ne?) Zdá se mi, že jediný, kdo tady pořád machruje, jak je chytrej, jsi ty

Reagovat
HOST*Honza

dobra tedy nebudu se s tebou o tom hadat s kym je v koalici presne, protoze to presne nevim a uznavam to. a hledat se mi to nechce nevim, zda jeste s tou "fasistickou" stranou v koalici je, ale taky vim, ze od doby, kdy byla vytvorena koalice, vlada SB padla a zaznamenala drtivou prohru. JE TO ALE MIMO TEMA A UZ ME TO NEBAVI SE TU S TEBOU O SB HADAT!!! ale jedno vim jiste, ty tu hledas nespravne chyby SB!!! jedine, co je mu vycitano, je udajne podlaceni soudcu v 80. a 90. letech... ostatni kroky nikoho nezajimaji a taky nemas pravdu, ze ho ma nekdo po krk, je to tam jeden z nejoblibenejsich muzu cele Italie!!!! a jako tresnicka na dortu - je to nejuspesnejsi majitel (nebo manazer nebo jak to chces videt napsane) ve fotbale vsech dob a to jsem si nevymslel ja, ale nekolikrat to o nem bylo napsano/receno!!! GRANDE AC MILAN!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, taky myslím, že naše debata sklouzává mimo hlavní téma tohoto serveru, tudíž jí ze své strany končím. Můj názor jen ten, že člověk může být úspěšný jak chce, ale zároveň může být i pěkná kur...

Reagovat
smazaný uživatel

no panove pekna debata a ja to stirani nemyslim doslova ale yarda pokazde neco vytasi a na to se neda odpovedet tak nevim jak to mam napsat jinak se mi vaze hadka libila

Reagovat
smazaný uživatel

vase ne vaze

Reagovat
PJ

Hele umíš taky něco jinýho než psát grande milano a nadávat na všechny ostatní kluby a na všechny lidi který fandí někomu jinýmu? Mam takovej pocit, že kdykoli si se zmínil o jinym klubu než o AC, tak si připojil nějaký to "posr...", "deb..." a podobně...

Reagovat
HOST*Honza

ja nikomu nenadavam zatim tak vychladni King Banik!!!

Reagovat
PJ

Já vychladnout nepotřebuju, já sem v klidu. Že nikomu nenadáváš? Tak si znova pročti diskusi k vyřazení Realu a AC z Ligy mistrů, tam nadáváš asi v každym druhym příspěvku... A pokud jde o kluby? Proč si teď napsal "ten debilni anglicky klub" a ne prostě Chelsea?

Reagovat
HOST*Honza

tak sorry, opr. Chelsea a to predtim na to zapomen

Reagovat
smazaný uživatel

heh nehodnot veci o kterych vis hovno hoho myslim honziku ze yarda jak sem tady cetl ty komentare vi vic nez ty a to i o AC takze uz radsi pomlc...

nazdar...

Reagovat
HOST*Honza

myslim, ze az ted zacnu nadavat!!! Nawri ty ses podle me BUZICEK ty tady lezes nekomu pravidelne do riti a vubec o tom nevis, to je fakt moc!!! asi sis jeste neprecetl mou odpoved, ale to je jedno, vy si stejne budete mlet porad dokola to svoje, vzdy budete mit nejakou odpoved, a ty tady budes nekomu pritakavat celej zivot jak teplous a jeste, ktery fandi te obchodni spolecnosti jmenem Real!!! Real Real buzerantu parta!!! skoro se to rymuje. a vlastne ted nedavne zniceho nic se Ronaldo nechal slyset, ze bude hrat s Davidem B. kdekoliv na svete uz vim, proc ho stara nechce a chce si ho odnest z Madridu GRANDE MILANSKE AC!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já se o projevy přízně neprosím, aby bylo jasno. Možná víš hodně o AC, to nezastírám, ale o rýmech zase naopak zřejmě uplný ho... Co mě ale nasr... nejvíc, že se úplně hloupě navážíš do Ronalda To jsi to vyčetl asi z Blesku, Haló novin, nebo podobných sra..., ne? A strefovat se do někoho, že je, jak ty říkáš, buzerant (navíc v případě výše uvedených jde o argument zcela mimo mísu), je podle mého názoru, pouze výrazem bezbřehé zakomplexovanosti a blbosti.

Reagovat
HOST*Honza

1) ten rym to byl vtip, myslel jsem, ze vam to dojde, tak me nemusis uz treba poucovat, co to je rym 2) O tom Ronaldovi to bylo na teletextu Markizy, asi tak 2 tydny zpet takze se do nej hloupe nenavazim, rikal proste, ze David je vynikajici hrac a ze s nim bude hrat kdekoliv... proc to rekl nebo proc to tam bylo napsane, to bohuzel netusim, ale je to pravda! bylo to napsane v dobe, od ktere se tahnou spekulace o jejich odchodu atd. 3) ctu Lidove noviny 4) ano, jsem zakomplexovany, blbec a kdo vi, co vsechno 5) ale vymysli uz neco jineho, slovo "zakomplexovany" pouziva na podobnych serverech v nejruznejsich diskuzich snad kazdy, kdo chce nekoho urazit nebo ja nevim, proc to vsichni pouzivate 6) FORZA MILAN CAMPIONE D´ITALIA

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já jsem to slovo tady použil úplně poprvé Jen mě štve, že si vykládáš Ronaldův výrok, tak jak si ho vykládáš a oba hráče tím nepochybně urážíš. Navíc, kdyby se Viktorka dozvěděla, že je David opačné orientace ( jakože není a i kdyby, mě by to bylo u pr.... ), tak by ho asi už zabila, což by byla škoda...

Reagovat
HOST*yarda

...navíc jsem neřekl, že ty přímo jsi zakomlexovaný atd., řekl jsem, že jde o výraz...atd. viz můj předchozí příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

ale ze by nervi....

Reagovat
HOST*Honza

jo a jinak o tom vim vic nez vy vsichni dohromady tady, kamo

Reagovat
smazaný uživatel

hoho ja tady nikomu doprdele nelezu ja se tady akorat muzu pokazde posrat smichy z tech tvejch stupidnich kecu Re na ne od yardy abych nekdy prikyvnul tobe na nakej prispevek k tomu sem ece nemel moznost a asi ani nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

hoho ja tady nikomu doprdele nelezu ja se tady akorat muzu pokazde posrat smichy z tech tvejch stupidnich kecu a RE na ne od yardy abych nekdy prikyvnul tobe na nakej prispevek k tomu sem ece nemel moznost a asi ani nebudu...

Reagovat
Mr.Jindros

docela me zarazi, ze kdyz depor porazi real, tak to ma svuj celej clanek, zato kdyz Banik vyhraje celou ligu a jeste k tomu ceskou tak nikde ani zminka....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Webmaster

Samostatný články ke španělský lize tu máme proto, že na to máme člověka, kterej je pravidelně píše. A taky proto, že španělská liga je tady nejvíc sledovaná. Něco o Baníku a jeho titulu by se hodilo, to nezastíram. Kdybych na to já měl čas, určitě bych napsal. Ale nechceme se nijak moc soustředit na českou ligu, protože existují servery (hlavně jeden :-)), kterým nemůžeme konkurovat, ani kdyby jsme se stokrát snažili, takže raději využíváme čas na něco, o čem se jinde moc nepíše...

Ale kdybys snad měl zájem se k nám přidat a psát něco o české lize, klidně můžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké servery ?

Reagovat
Webmaster

Neni tak těžký to uhodnout. Tim jednim serverem jsem myslel idnes, kterému se v informacích o české scéně konkurovat nedá (alespoň s našimi možnostmi určitě ne), tak se radši věnujeme tomu, co na jiném českém serveru neni...

Reagovat
exmafie

Tak já se dobrovolně hlásím,že Vám o tý český lize něco napíšu...

Reagovat
Webmaster

Fakt? Jestli máš opravdu zájem, tak se ozvi na mail webmaster@eurofotbal.com...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele