REAL PODEPSAL S HIGUAÍNEM

15.12.2006, 09:27
Aktuality
Vedení Realu Madrid včera večer potvrdilo, že dotáhlo do úspěšného konce jednání ohledně přestupu mladého útočníka Gonzala Higuaína. Střelec z River Plate podepsal v hlavním městě Španělska dlouhodobý kontrakt, jeho současný zaměstnavatel dostane podle španělských médií odstupné 13 milionů eur.

Higuaín patří k nejtalentovanějším mladým hráčům. Je mu teprve devatenáct a nedávno už dostal od trenéra Domenecha pozvánku do francouzské reprezentace. Zatím však odmítl, protože může hájit i dres Argentiny, vlasti svých rodičů. Ve Francii s nimi pouze do svých deseti let žil.

Real Madrid se opět snaží mohutně posílit. První novou zimní tváří se stal již dříve brazilský krajní bek Marcelo (18), nyní se k němu zařadil i Fernando Higuaín, který podepsal smlouvu na šest a půl roku. "Hráč se připojí k týmu 1. ledna a v Realu zůstane do června 2013," stojí na oficiálních webových stránkách klubu.

Další posilou královského klubu by měl být další mladý Jihoameričan. Není žádným tajemstvím, že zálohu Fabia Capella by měl vyztužit jednadvacetiletý Fernando Gago z Boky Juniors. Real prý nabízí 15 milionů eur, argentinský klub má požadovat stejnou částku, ale v librách. Španělský deník As už však informoval o tom, že dokončení přestupu brání už jen lékařská prohlídka a že by Gago mohl být oficiálně představen už v pondělí.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (31)

Přidat komentář
RMCF

Hmm nevím, nevím moc nevěřím že by se prosadil, ve svým věku potřebuje hlavně hrát, tak doufám že ho pošlou na hostování aby si zvykl na Evropu. Soldada, jurada a podobných vlastních talentu se zbavujem a pak koupíme devatenácti letého útočníka, kterej se prosazuje teprv nějakýho půl roku. Mnohem radši bych tady viděl článek REAL PODEPSAL S GAGEM, tám nás bota tlačí mnohem víc.

Reagovat
HOST*Honzyk

já hlavně rád vidím že se real trochu víc přeorientoval na mládí a nekupuje už jen primadony typu beckhama doufám že se časem prosadí ale bude to mít těžké

Reagovat
HOST*Tyky

Souhlasím,tento přestup Higuaina akorát přibrzdí(možná zastaví),měl zůstat ještě 2 roky v River Plate a nebo začít v nějakém menším klubu.....Villareal,Zaragoza...tam je hodně krajanů,tam by se mu mohlo líbit,ale zase na něj nemaj kačky,tak snad ho tam pošlou alespoň na hostování,jinak bych byl rád,kdyby nakonec skončil v argentinské reprezentaci!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som počkal , pokým príde, asi ho stihneme v nejakom zápase aj vyskúšať a potom uvidíme. Ale keď sa chytí, ja by som si ho nechal a nedával bych ho na hosťovanie.

Reagovat
RMCF

Třeba jo sem ho ještě nikdy neměl možnost vidět v celém zápase, ale nevěřím že mu Capello dá nějak moc příležitostí, Ruuda určitě neodstaví, Raúl je taky jeho oblíbenec a Ronaldovi se začíná zlepšovat a jestli se dostane do formy tak to s těma příležitostma moc dobře nevidím...

Reagovat
HOST*

A je to opět tady, další nesmyslný nákup Realu Madrid, proč kupujem post kde nás bota tlačí nejméně. A navíc na ty německé dělníky budeme potřebovat hodně kreativní hráče, tady bych se zaměřil.

Reagovat
Marv

doufam, ze v pondeli bude gago nas

Reagovat
smazaný uživatel

to čeho se merengues bál je tu!!! ale toho hráče moc neznam takže nemužu říct ani slovo

Reagovat
HOST*

Mě by spíš zajímalo kdo ho zná. Nevim,nevim jak se uplatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyzpytatelný kauf...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodně to žádný nezdárek není, co jsem měl vidět, tak se na svůj věk chová v koncovce suverénně a chladnokrevně.

Je to rychlostní typ útočníka s dobrou technikou. Zatím je hodně mladý, vzpomente na Robinha s jakym potencialem šel do Evropy a v Realu si ted prosírá karieru.

Pro takové hráče je nejlepší na aklimatizaci PSV Eidhoven a další mančafty z francouzské, holandské ligy....

Je chyba, že takoví talenti zamíří do velkoklubu, když v seniorským fotbale září rok, dva.

Reagovat
HOST*yarda

Jasně zajímavá úvaha, nicméně Robinho, zdá se, se konečně oklepal a pomalu roste...

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký mikroskop je potřeba k onomu pozorování?

Reagovat
HOST*Mára

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*

ČURACI UŽ ZAS KOPILI UTOČNÍKA NO S NAD NENÍ MOŽNÉ SNAD BY MĚLI NĚJAKÉHO PRODAT A NE ZAS KUPOVAT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*merengues

Takže Cassano asi musí pryč. V béčku hraje výborně Mata, možná je lepší než Jurado, ale to je asi stejně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych ho hodnotil až za pár let, přeci jen je to nákup pro budoucnost. Jenom je škoda, že se více nezaměříme na vlastní odchovance - třeba můj oblíbenec Soldado A taky mi vadí, že když už nakupujeme, tak ne Španěly - za chvíli nebudeme hrát Primera Division, ale brazilskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

O to hroznější bude, až ti Brazilci budou donuceni všemy možnými prostředky betonovat na vlastní šestnáctce, protože pan táta Capello preferuje tři body nad předvedenou hrou...

Reagovat
HOST*

Však vy taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Podepiš se, ať vím, komu se budu smát.

Reagovat
Messiáš

Hmm škoda další nadějný hráč, který si právě zničil kariéru..

Reagovat
Marv

Higuaina jsem jeste mockrat nevidel takze nemuzu soudit, ale v tech zapasech se mi zdal dost dobry na to, aby se prosadil ve Spanelsku. Snad ppujde do konce sezony na hostovani jinak by to bylo dost spatny. Potrebuje si zvyknout na Spanelsko(nejlepsi by byl asi Villareal- hodne Argentincu)

Reagovat
smazaný uživatel

Opravte mě, jestli se pletu, ale my máme JEDINÉHO španělského útočníka (Raúla) Udělali by líp, kdyby v létě místo Nistelrooye a teď Higuaina usilovali buď o Torrese nebo Villu. Další změna měla být v tom, že odejít měl Cassano a zůstat Soldado.

Dalším adeptem-cizincem bych viděl Emersona - přeci jen Diarra to jistí a navíc přijde teď do zálohy Gago. Beckham je teď takovej přebytečnej, ale zase záskok na pravou zálohu to je dobrej

Carlos už snad neprodlouží, Marcelo bude třeba stačit...

Takže z toho všeho mi vychází, že z cizinců bych tu nechal: Cannavaro, Cicinho, Marcelo, Beckham, Robinho, Diarra, Ronaldo (do konce smlouvy). A i tak je sedm cizinců podle mne hodně!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přece máte spoustu obrovských talentů v juniorce, béčko přece hraje narozdíl od BArcy B druhou ligu, takže je logicky lepší a budete z tama mít spoustu skvělých hráčů, ne jak my...Takže žádný strach o nedostatek španělů...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo na mně, tak jim příležitost dám a nekupuju za hodně peněz cizince!!! Talenti tam totiž rozhodně jsou

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou, ale vaše vedení upřednostnuje zdravé mládí před výsledky, které se však přesto nedostavují.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký zdravý mládí? Mladí jsou v základní sestavě Robinho, Ramos a Reyes. Si mládí představuji trochu jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravé mládí z vlastních zdrojů...Musím upřesnit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele