REAL MADRID PORAZIL MALAGU

09.02.2004, 01:52
Aktuality
Real Madrid se po výhře nad Malagou udržel v čele Primera división, a také prodloužil letošní domácí sérii v lize bez porážky. V dalším kole ale Real hostí na Santiago Bernabeu Valencii. Tento zápas bude zároveň soubojem o první příčku tabulky.

Na obrázku gratuluje Roberto Carlosovi ke gólu jeho spoluhráč David Beckham.

Góly Brazilců Ronalda a Roberta Carlose zařídíly výhru Bílého baletu nad Malagou. U Ronalda to byl jeho 101. ve španělské lize, 19. ve 21 zápasech v této sezoně. Malaga už stihla jen vyrovnat střídajícím Juanem José Luquem. Real nastoupil v nejsilnější sestavě, jen ve středu zálohy operoval s Beckhamem mladý Borja.

Po dvaceti minutách, v nichž si Real Madrid udržoval stálou územní převahu přišel první gól zápasu. Beckhamův perfektní centr poslal na pravém křídle za obranu Salgada, ten nacentroval po zemi na vzdálenější tyč, kam doběhl jako první Ronaldo a snadno skóroval. Po půl hodině málem zvýšil kapitán anglické reprezentace, když se skvěle opřel do trestného kopu, zakroutil jej podél zdi a ten šel jen těsně vedle levého horního růžku Calatayudovi branky. Gólman byl bez šance zasáhnout.

Po hodině hry zvýšil po trestném kopu Roberto Carlos. Nejprve Ronaldo trefil po svém typickém průniku z hloubi pole jen tyč. Trestný kop Roberta Carlose skončil nejprve ve zdi, druhým pokusem už ale brazilský obránce levačkou propálil vše, co mu stálo v cestě a trefil se přesně do šibenice. Real zapomínal bránit, a tak čtvrthodinu před koncem snížil Luque. Přešel přes Salgada, propálil Casillase a dal svému týmu naději. Další šanci už ale hráči Malagy neproměnili.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevíte někdo jak to šlo Raulovi Figovi a Zidanovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se agentury nezminují, tak asi jako obvykle. Figo má dobrou sezonu, Raul horší a Zidane se občas blýskne

Reagovat
HOST*exmafie

Bohuzel jako fanda Realu (a Arsenalu) si musím pripustit,ze to je neljlepsíííííííííííí klub na svete

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Miguel

Jen tak dal a titul bude nas

Reagovat
smazaný uživatel

FIGO: chodil si hodně pro míče, protože obránci a def.záložníci měli problémy s rozehrávkou. Snažil se kombinovat asi nejvíc ze všech, ale neměl úplně svůj den. Ale souhlasím, má velmi dobrou sezonu. ZIDANE: nemůžu si pomoct, ale opět hrál velmi dobře. Půl hodiny nebyl vidět, ale pak rozehrál ty svoje narážečky s Carlosem a Bernabeu bylo rázem na nohou. Rozdal pár výstavních přihrávek (většinou Ronaldovi), bohužel většinou do těsného ofsajdu. Byl hodně platný dozadu. RAÚL: není to jeho sezona. Umí podržet balon, tým ho na hřišti cítí, ale nic víc. V sobotu u ničeho nebyl.

Reagovat
HOST*Vyhulenka

No měli pořádnou zácpu, takže z toho nic nebylo

Reagovat
HOST*Zizou

Je to bajecny...kdyz se v zapase netrefi nekdo z tech ofenzivnich bijcu,da gol obrance(Carlos).Jejich souperi nekdy museji mit pocit ze hraji proti 11 utocnikum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele