Real chce prodloužit smlouvu s van Nistelrooijem

04.12.2007, 17:58
Aktuality
Pro nizozemského zabijáka Ruuda van Nistelrooije se podle nejnovějších informací připravuje v Realu Madrid nová smlouva, která by ho měla udržet na Santiago Bernabeu do léta 2010.

Nynější smlouva mu vyprší na konci letošní sezóny, ale vedení španělského klubu již podniká určité kroky, čímž van Nistelrooijovo působení u týmu Bílého baletu o pár let prodlouží.

Nejen jeho výkony pochválil prezident klubu Ramon Calderon. Ocenil také jeho chování mimo hřiště, a proto si prodloužení bezesporu zaslouží.

Ruud van Nistelrooij přestoupil do Realu Madrid z Manchesteru United v roce 2006 za 12,3 milionů liber a svou pověst nepřestal potvrzovat. Nizozemský reprezentant ve svých 48 utkáních v dresu madridského celku nastřílel 31 branek.

Po vypršení nového kontraktu mu ovšem bude 34 let, tudíž se dá předpokládat, že v Realu ukončí svou profesionální kariéru.

Prezident klubu Calderon se vyjádřil také ke spekulacím ohledně případného odchodu gólmana Ikera Casillase či trenéra Bernda Schustera. "Neobdrželi jsme na Ikera žádnou nabídku, ačkoliv dokážeme porozumět tomu, že by ho každý chtěl mít v týmu," uvedl Calderon.

"Ani Schuster nemá na stole od anglické reprezentace žádnou nabídku. Tyhle informace nejsou pravdivé. A navíc si nemyslím, že by odešel, i kdyby ji měl," dodal.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vidím to tak, že se jako mnoho Nizozemců vrátí domů a než pověsí kopačky na hřebík, vystřílí titul PSV

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 roky možná, ale teď jej ještě potřbujem a doufám, že prodlouží.

Reagovat
Shevchenko

Tak podle Maradony by měl Golden Ball vyhrát Rooney nebo Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

A pak,že už toho nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ať si jde šlehnout k Fidelovi na Kubu a přestane kecat nesmysly...

Reagovat
smazaný uživatel

to je frajer, ten náš Diego

Reagovat
smazaný uživatel

urcite si to zaslouzi,je to skvely fotbalista,skoda ze odesel z united tam mu to sedelo mnohem vic,ale i v REALU je skvely.SUPER pristup od klubu,to mu da velkou jistotu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele