Raúl se sešel s Aragoňesem, aby si promluvili o reprezentaci

21.02.2008, 21:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná volba, nechápu co Aragones stále vymýšlí, hraje si na to jak je hodnej, přitom si na tom normálně zasedl..

Reagovat
Josifek

Jako fakt Aragonese nechápu...Raúl se zhruba v posledním roce vrací do starý formy, už asi nebude lepší, než kdy byl, ale teď podle mě do repre určitě patří... myslim, že má Španělsku pořád co dát. Ja bych hral ofenzivně, dal bych ho jako staženýho útočíka za Torrese a Villu

Reagovat
smazaný uživatel

Spanelska repre neni Real,i kdyz osobne bych ho stejne vzal,ponevadz ma stesti,zkusenosti a verim,ze kdyby za jakehokoliv neuspokojiveho stavu nastoupil byl by ohrome namotivovany a platny.

Reagovat
smazaný uživatel

Paaaaaaaani to by byl utok: Raul,Torres a Villa v zaloze: xavi,fabregas,iniesta a treba xabi alonso , v obrane to bude dirigovat puyol na krajich ramos a miguel torres no a kdyz bude chytat casillas a vsichni budou zdravi , tak se ze španělska stava žhavy kanditat na titul ale sou to jenom prognozy

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko a žhavý kandidát na titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to rekl takhle spanelsko dostane cocku na mistrostvi a aragones pude

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale to bohuzel nic nezmeni na tom ze 30 lety RAUL, si asi nezahraje na poslednim turnaji, na kterem by jeste Spanelsku mohl neco dat. fakt skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl, Torres, Villa, Morientesˇ=prostě good! a ještě Llorente!

Reagovat
smazaný uživatel

A to nepoznáte aj iných hráčov ako sú Morientes s Raulom? O tom Raulovi sa dá polemizovať, pripúšťam má celkom dobrý čuch na góly ale svôjmu tímu bohvie ako nepomáha a vo väčšine zápasov je newiditeľný, ale čo tam pre boha robí Morientes však ten si do lopty túto sezónu ani skoro nekopol, Podľa mňa by bol o mnoho platnejším hráčom ako Morientes a i Raúl bol Tamudo z Espanyolu, táto sezóna mu fakt ide len ho teraz pribrzdilo zranenie ruky.

Podľa mňa má už Aragones jasno a Raúl nepôjde pretože keď nehral skoro celú kvalifikáciu tak na čo by ho nominoval na EURO a zoberie radšej nejakú mladú nádej španielskeho futbalu aby sa čosi priučila do búducna a tým je pre mňa Krkic.

Takže na EURO by som to rád videl takto: Torres, Villa, Tamudo a ako 4 možnosť Krkič

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej a hlavně objektivní joke s Krkičem, já bych zkusil spíš Llorenteho nebo Guizu.

Reagovat
Xavi

Luis García z Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo teraz si ma dostal to byl fakt jen takový joke áno Llorente si to zaslúží takže miesto toho Krkiča Llorenteho a v útoku by si to videl ako ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Krkič napřed musí pravidelně hrávat, jenže teď jsou všichni zdraví a on má problémy se vůbec dostat do nominace. Já tam vidím Torrese, Villu, Tamuda, Luise a Llorenteho (náhradník na telefonu -> Guiza).

Reagovat
Xavi

Popřípadě Silva, který ale bude hrát zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že bude treba až 5 možností do útoku ? Podľa mňa by stačilo kľudne 4 možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jich vzal 5. Protože jak správně říká Brückner, turnaj je to krátkej a není třeba mít 8 obránců, spíš se vyplatí dát jednu možnost navíc do útoku. Proto taky vzal na MS Heinze místo Bolfa. Luis García nebo Silva můžou hrát staženě z levé strany, i když teď přesně nevím, jak to chce rozestavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Aragonňes na začiatku kvalifikácie staval dva hroty Toresse a Villu, lenže tie výsledky zo začiatku kvalifikácie boli všeliaké , a potom staval iba jeden hrot doplnenými krídlami prevažne Iniestom a Silvom, a záver kvalifikace bol drtivý, takže newiem, či je tých 5 hrotov potreba, ale ako si už napísal, že to záleži ako to Aragoňes rozostaví, či na 4-4-2 alebo 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych Raúla povolal, na základ nemá, ale jako žolík by se mohl hodit...

Se mi zdá, že to má Aragones v hlavě popletené, když byl marný, tak ho dlouhou dobu povolával a teď, když se mu konečně začlo dařit, tak ho opomíjí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se sakra nenaučí psát pořádně jméno španělského trenéra? Místo "ň" patří "n", jste přece profíci, nebo si na ně aspoň hrajete...

Reagovat
-PeCa_08-

tak určitě by se tam ještě hodil..základ bude ale stejně Torres - Villa, na lávku nebo jako žolík by byl dobrý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele