Ranieri stále pomýšlí na Scudetto

28.12.2007, 11:07
Aktuality
Juventus se do Serie A vrátil ve velkém stylu a již první polovina ligového ročníku ukázala, že předsezonní ambice v podobě postupu do Ligy mistrů nebyly vůbec přehnané. Velkou zásluhu na tom má trenér Claudio Ranieri, který míří hodně vysoko a stále nevylučuje útok na vedoucí Inter...

"Je normální, že hráči zápasy s Interem prožívají daleko více, protože je obral o něco, čeho dosáhli na hřišti. To je pochopitelné. Inter má nyní skvělý tým, to musíme přijmout. Vyhráli poslední dvě Scudetta. Samozřejmě jedno jim bylo darováno a druhé získali na hřišti..." posteskl si Ranieri při vzpomínce na korupční aféru v italské kopané, po níž byly Juventusu odebrány jeho poslední dva mistrovské tituly.

Z Juventusu do Interu loni v létě přestoupili Patrick Vieira a Zlatan Ibrahimovič a i tyto dva přestupy mají podíl na velké rivalitě mezi oběma kluby. Ta se projevila na začátku listopadu ve vzájemném utkání. Inter v Turíně vedl zásluhou Cruze, Juventus se však nevzdal a třináct minut před koncem vyrovnal zásluhou Camoranesiho. Stará dáma je díky tomu vůbec posledním klubem, který Nerazzurri dokázal obrat o body.

"Dokázali jsme dotáhnout jednobrankové manko. Neměli bychom zapomínat, čím vším jsme si prošli: tvrdě jsme pracovali, tým se nikdy nevzdal, takže nechci limitovat naše ambice. Myslím vysoko, až na konci uvidíme, kam jsme se dostali..." nevyloučil Ranieri ani útok na Scudetto.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

titul asi ne, ale ta LM je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

forza Juve S chuťou do toho

Reagovat
Antijuve

Sebevědomí mu nechybí, to se musí nechat.Jenže by mohl být trochu realista a v tom zápase měli více štěstí, než rozumu.Na San Siru 3.body pro Inter, tam už to štěstí na ofsajdy nebude a ani skvělí Buffon nemůže chytit vše.

Reagovat
M11

no zase vice stesti jako rozumu to zase ne... meli jsme stesti to uznavam... ale ze jste si neumeli dat pozor na ofsajdy tomu stesti nerikam na san siro si jedeme pro bod..

Reagovat
Antijuve

Hlavně to byla dobrá taktika a skvělé plnění pokynů trenéra i když vám několikrát nevyšla a byly z toho velké šance Suaza,Ibrahimoviče a Cruze.A na tohle si už budeme dávat bacha a k bodům vám nedáme ani přičichnout.

Reagovat
M11

nerikam.. mely jste k vitezstvi bliz... to je cista pravda... myslim ze nam date pricichnout az az...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co omíváš jeden zápas,Inter zase v jiných zápasech měl štěstí a Juve smůlu třeba na Fiorentině a v Neapoli kd eje ořezali.Proboha to je fotbal snad bys nechtěl aby Inter měl ještě více bodl než má teď.To je normální že v jednom zápase máš štěstí pak smůlu.A není náhoda že Juve hje tak vysoko a to nezapřete mikdo s elity nás nedokázal porazit jako beru AS,AC,Fiorentina a to sme hráli venku pak slušný bod doma s Interem a výhra na Laziu taky super protože Lazio se bude určitě zvedat.Vás amotný co nefandí juve vás sere že se Juve z těch sraček dostalo tak brzo a bude rok od roku zase lepší s příchody nových hráčů.

Reagovat
Antijuve

Vezmi si prášek na uklidnění ty blbe a neplácej páté před deváté. To je zase pitomec.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, ne že bych fandil v itáli juve, já mám svůj tým o něco více na jihu, ale před sezónou jsem přál staré dámě, aby byla co nejvýš a hráči typu viera a ibrahimovič se ji dívali na záda zato, jak se k ní zachovali při ''přeřazení'' do serie B...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je reakce na juventuse a ne na antijuve

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu ---ved aj ked hraly proti sebe JUventus fc proti interu ...tak na zlatana ako piskaly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele