Rangnick: Žádné cíle nemáme, jen překonat krizi

14.04.2009, 09:41
Aktuality
Hoffenheim měl po podzimu nakročeno k boji o titul, jenže na jaře to nováčkovi Bundesligy zdaleka tolik nejde. Ambiciózní klub naposledy doma prohrál o tři góly s Bochumí a ztrácí pohárové příčky.

Tým trenéra Ralfa Rangnicka po podzimu německou ligu vedl, v prvním jarním kole ještě dokázal porazit Cottbus, ale od té chvíle na další tříbodový zisk marně čeká. Šest remíz na udržení kontaktu s nejlepšími nestačí.

Po úspěšné první polovině sezóny chtěli Hoffenheimští do evropských pohárů, ty se ale začínají vzdalovat. "Už se nepotřebujeme zabývat nějakými sezónními cíli, hlavně musíme překonat krizi," říká Rangnick.

"Je to jednoduché, jediné, co potřebujeme, je vyhrát jeden zápas," pokračuje Rangnick. "Musíme pracovat na tom, aby se každý hráč vrátil do své formy, takže naší cestou je tvrdá práce."

Rangnicka vůbec nepotěšil poslední ligový zápas. Z Thein-Neckar Arény si díky Šestákovu hattricku všechny body odvezla Bochum, která bojuje o záchranu. Domácí to soupeři ulehčili, když červené karty v rychlém sledu viděli brankář Haas a Eduardo.

"Takové věci už nechci vidět. Bohužel se to stalo a teď s tím už nic nenaděláme," uvedl kouč. "Ten zápas jsme měli půl hodinu pod kontrolou, ale neproměnili jsme šance. Po druhém vyloučení už to nebyl normální fotbal. Na druhou stranu jsme se ani nepřiblížili našemu maximálnímu výkonu," dodal Rangnick.

Autor: Radim Šantrůček / bundesliga.de

Komentáře (22)

Přidat komentář
fabec1222

smula no

Reagovat
smazaný uživatel

Šesták, paráááda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl to docela lehký no...

Reagovat
smazaný uživatel

To není žádnou smůlou,je to tím že se zranil Ibiševič Kdyby byl fit tak by sázel gól za gólem a Hoffenheim by vedl s přehledem...úplně jim to rozbouralo hru..mrzí mě to...

Reagovat
smazaný uživatel

s přehledem??? ibiševič je jenom jeden z duvodů... především si borci z Hoffenheimu začali po pulce ligy myslet že sou mistři světa...

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte vzdyt to rekl i sám Rangnick

Reagovat
herbage

Hlavním důvodem je úzký kádr. Na podzim se jim vyhýbala zranění klíčových hráčů, teď na to dojíždějí. Také už neměli to potřebné štestíčko, které je na podzim provázelo a spíš mají smůlu, kdžy takový Sanogo v zápase tuším proti Werderu dal zajímavý hattrick - tyček. Nehrajou si na žádné mistry světa, i když byli po skvělém podzimu v euforii, naopak, mají tým založený na tvrdé práci. A kvalitu v týmu rovněž mají, což prokazuje vysoký počet repreztenantů, včetně vyšvihnutí Weise, Commpera a Becka i do té Německé

Reagovat
Arne

Na druhou stranu úzký kádr byl na podzim důvodem jejich úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli by na tom líp Ale o titul by nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg Nemají v týmu takové hráče jako například Bayern Mn., ale hrají týmově a ve předu mají Džeka s Grafitem, kteří jsou skvělým tandemem a výborně jim to pálí

Reagovat
smazaný uživatel

Grafite má famózní formu

Reagovat
Bakary3

Jsem ale zvědavej, co se stane... Džeko, Grafite, Schafer, Misimovič, Benaglio.. o ty bude zájem..

Reagovat
smazaný uživatel

Volkswagen se postará o to aby neodešli... ikdyž Grafite odcestuje, jelikož takovouhle sezonu jen těžko zopakuje, a Magath ho dle mě prodá (to sámé měl udělat Bayern s Tonim)

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá jak petržela za mlada.....

Reagovat
smazaný uživatel

hoffenheim na prvu sezonu dokazal dost

Reagovat
smazaný uživatel

Splaskavání, to je holt osud bublin.

Reagovat
Arne

Reagovat
božský John

á jé,zdejší osazenstvo přestoupilo do Wolfsburgu(někteří),jak to tu naznačil jeden uživatel u článku k BL...stejně si mylsim,že Hoffe na to že hrjaou 1. rok BL,tak je to víc než dobrý...jenom posílit a hlavně rozšířit kádr a můžou jí hrát vesele a v pohodě dál...

Reagovat
fantomas

Jen já mu držel palce odjakživa...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele