RAMOS: VYHRAJEME POSLEDNÍ TŘI ZÁPASY

26.05.2007, 11:32
Aktuality
Do konce La Ligy zbývají už jen poslední tři kola a stále není jisté, kdo získá titul. Obránce Realu Madrid Sergio Ramos má jasno a věří tomu, že jeho tým všechny zbývající zápasy vyhraje a nakonec se bude radovat z titulu

"Štěstí je hodně důležitý faktor, který jsme dlouhou dobu neměli, ale teď doufáme, že zůstane na chvíli při nás, řekl španělský obránce. Poslední zápasy byly pro nás nesmírně obtížné. Real Madrid musel proti Seville, Espanyolu, Huelvě zachraňovat vítězství na poslední chvíli, nicméně se naše vytrvalost vyplatila."

"Žádný tým nemůže zkomplikovat náš život. I přesto, že jsme viděli, jak se Betis zvednul a dokázal na Nou Campu vyválčit bod. Víme, že z posledních tří utkání pro nás bude nesmírně obtížný zápas v Zaragoze, protože oni budou bojovat o Pohár UEFA. Doufáme však, že nikoho nezklameme. Jestliže Deportivo a Zaragozu porazíme, rádi bychom byli korunováni novými mistry v posledním ligovém kole na domácím hřišti proti Mallorce," vyslovil své přání Ramos.

"Pokud vyhrajeme, bude to pikantní, jestliže selžeme, bude pro všechny velmi obtížné spolknout porážku, dodal 20letý obránce. O dalším průběhu Primera Division hodně napoví 36. kolo, kdy už tuto sobotu Real hostí Deportivo La Coruňa a Barcelona na svém hřišti přivítá celek z Getafe.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*

RAMOS

Reagovat
HOST*cracker

"Štěstí je hodně důležitý faktor, který jsme dlouhou dobu neměli"

To je dobrej joke, oni maj štěstí celou sezonu až je to neuvěřitelný

Reagovat
HOST*

Calderon: "Musíme jít tomu štěstíčku naproti."

Reagovat
HOST*

to nie je stastie, to je umenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HALA SUPERAMOS!

Reagovat
Pharrell

Sergio verim ze mas pravdu!!!

Reagovat
HOST*

NEVYHRAJETE

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nejsou všichni madristi svým chováním jak Raúl či Casillas? Proč tam ve skutečnosti jsou normální jen ti dva? Proč jsou tam taková hovada jako Ramos nebo Guti?

Reagovat
HOST*

v realu hold nikdo nevi co znamena slovo pokora

Reagovat
HOST*

moze byt namysleny ale v obrane zastini cannavara jak sa len da, to musite uznat

Reagovat
HOST*mysman

cannavara zastini kazdej snad i ja je o lemra

Reagovat
HOST*

Asi sa zopakuju roky 97,98. Vtedy Capello vyhral ligu hned v prvej sezone a dalsi rok Nemec Heynckes LM. Teraz opat prvu sezonu vyhra a o rok Schuster vyhra LM

Reagovat
HOST*Cracker j.

Ramos je pro mě nejnesympatičtější hráč Realu Děsně se mi hnusí S Casillasem a Raulem souhlasim ty jsou naprosto v pohodě

Reagovat
Xavi

Ale jen ať si žvaní. To může uškodit jen Realu, Barca se musí soustředit sama na sebe.

Reagovat
HOST*fghf

www.fcbayern.estranky.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele