Ramos nabádá ke klidu

01.03.2008, 08:56
Aktuality
Real Madrid sice prohrál tři z posledních čtyř ligových utkání a druhá Barcelona už ztrácí jen dva body, obránce Sergio Ramos vyvrátil, že by v jeho klubu kdokoliv panikařil.

Realu druhá polovina února vůbec nevyšla. Nejdřív nezvládl zápas v Almerii. Potom sice rozstřílel bezmocný Valladolid 7:0, jenže pak se vítězná mašina zadrhla. Mezi prohry na hřišti Betisu a domácí trapas s Getafe se ještě, jakoby naschvál, vklínila porážka v prvním osmifinále Ligy mistrů v Římě.

Kdyby se Realu nepodařilo sérii porážek zastavit ani na hřišti Recreativa Huelva může Real přijít o vedení v tabulce, což se ještě nedávno zdálo nemyslitelné.

Obránce Sergio Ramos však nabádá ke klidu. "Sice se nám nedaří, ale na druhou stranu není třeba panikařit. Máme před sebou odvetu osmifinále v Lize mistrů. A i přes špatné výsledky pořád vedeme v La Lize," říká Ramos.

"Do konce ligové sezóny zbývá sehrát ještě hodně zápasů. Od teď už si ale nemůžeme dovolit zaváhat. Každý zápas od teď už je jako malé finále. Musíme se semknout a začít vítězit," burcuje jiný zadák Realu Salgado.

V březnu čeká Real nejprve zmiňované utkání s Huelvou, potom duel v sestupem ohrožené La Coruni a dva domácí zápasy s nebezpečnými soupeři. Valencií a Sevillou.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

musi postoupit stejne jako AC ... Kaka s Patem si nastrileji hattrick a je to :D

Reagovat
smazaný uživatel

Klid je nejduležitější zbraní!! Hlavně se nesmí stresovat! ono to přijde samo, ikdyž se nedaří! musí se jit tomu trochu naproti ovšem...v Huelvě budou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid to zase rozjede, když se hodí do pohody, nebudou hrát v křeči, dají první gol a pak to půjde samo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať se uklidní on, ať zase nesejme hráče v nic neřešící situaci u rohu soupeřova pokutového území

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidnění u něj asi nepřišlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už nevím co bych k němu dodal. Dnešní zápas nevidím, nejde mi ani jedna stanice, ani nevím zda to dostal po druhé žluté nebo rovnou, ale tak nějak si to dovedu představit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli máš Sport 1 , tak by to tam mělo být od 22h ze záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemám a net taky nějak stávkuje tak nevidím nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele