Ramos má chuť pokračovat v Benfice, na novou smlouvu zatím nemyslí

11.04.2023, 11:19
Aktuality
Gonçalo Ramos (© AFP)

Benficu letos svými brankami táhne Gonçalo Ramos a fanoušci lisabonského klubu by se kousky svého útočníka mohli bavit i v dalších sezonách. O portugalského reprezentanta je zájem, sám fotbalista ale zaječí úmysly minimálně pro tuto chvíli nemá...

Ramos má smlouvu do června 2025 a sleduje ho manažer Manchesteru United Erik ten Hag, podle posledních zpráv pak o angažování účastníka loňského mistrovství světa uvažuje i Bayern Mnichov.

"Mám chuť zůstat v Benfice a pokračovat v tomto klubu," prohlásil.

"Co se týká prodloužení smlouvy, tak není moc co říct. Důležitý je jenom úterní zápas, v hlavě mám jenom utkání s Interem," dodal.

Ramos po letošní sezoně oslaví 22. narozeniny a v probíhajícím ročníku nastřílel už 25 gólů. V prvním týmu Benfiky debutoval v červenci 2020 a uvedl se dvěma góly do sítě CD Aves, na ty mu stačily pouhé čtyři minuty pobytu na hřišti.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (8)

Přidat komentář
Csaplárova past

V létě odchod. Chelsea potřebuje útočníka, Bayern a United budou taky někoho hledat. Benzema už má taky nějaký věk. PSG bude jistě hledat taky útočníka. Lewa má taky věk, ale s tou smlouvou bude N1 asi ještě pár let

Reagovat
Seydou Doumbia

Bitka bude o Osimhena, Randála A Ramose no

Reagovat
Csaplárova past

Tak v Neapoli čekám mega výprodej, ti se finančně zahojí

Reagovat
Slavia10

No jasně, ADL a výprodej, dobrý vtip prodá Osimhena za 120 a tím končí.

Reagovat
Csaplárova past

Vycházím z prostého faktu, že kvalita Serie A šla ještě níž než v uplynulých letech.

Reagovat
madridcan

Ale majú istého finalistu v LM

Reagovat
Fendi

Proto mají ve čtvrtfinále LM tři týmy experte

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele