Rakušané znovu propadli v organizaci

17.11.2007, 10:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Zajda

No...směju se no.Myslím že tohle měli už mít dávno všechno zařízené. Hlavně ty záchody, občerstvení a to metro mělo být posíleno častými intervaly. DOufám že na ME už to bude vše v pohodě. Myslím že to bude pěkný turnaj.

.

.

.

Čáo

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, no to to Euro bude vypadat:D

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno měli MS v hokeji a ohřívali led rakušani nejsou němci. Nevím, proč se takovým státům dává pořadatelství

Reagovat
PJ

Uz se zacinam bat jak to asi bude vypadat za ctyri roky v Polsku a na Ukrajine...

Reagovat
rufus

a ještě k tomu MS v Jihoafrický republice a další v Brazílii..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude šampionát. Na to se jen tak nezapomene.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se naopak tento návrat ke kořenům líbí.....ty neosobní a naleštěné šampionáty jsou o ničem - aspoň se do toho urputného profesionálního obchodu s fotbalem dostane trochu dobrodružství........proč na fotbale chodit na nějaký splachovací záchod, kde se mačkáš ve frontách, když se můžu jít v klidu vychcat někde k plotu...-:)...v Jižní Americe se na fotbale chčije přímo na tribuně - tam kde zrovna stojíš, tak to pod sebe uděláš, citlivější povahy pak chčijou do kelímků....

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím no.. myslím, že plot by na stadionu, na kterém se hraje taková akce nebyl. A k té Jižní Americe, nevím jak to tam chodí, ale při představě, že by si vedle mne sedící/stojící korpulentní Brazilec začal ulevovat přímo na zem a mně kapky jeho chcánek prýštily na boty a kalhoty.. .. no nevím no trošku se těch šampionátů v takhle "upřímných" zemích bojím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele