Rafinha se vrací do Evropy, plácl si s Olympiakosem

24.08.2020, 12:02
Aktuality
Ještě pro jedno evropské angažmá se rozhodl zkušený brazilský obránce Rafinha. Brzy pětatřicetiletý fotbalista se před rokem vrátil do vlasti a oblékl dres Flamenga, nyní putuje zpět na starý kontinent jako zaměstnanec Olympiakosu Pireus...

Jednání mezi řeckým mistrem a jihoamerickým hráčem byla hodně rychlá, Rafinha akceptoval nabídku a o víkendu přiletěl do Řecka, kde včera podepsal dvouletý kontrakt. Flamengo ho uvolnilo zdarma, přestože s ním mělo smlouvu ještě na jeden rok.

"Olympiakos oznamuje zahájení spolupráce s brazilským obráncem Rafinhou. Ten v neděli podepsal smlouvu, během své kariéry vyhrál spoustu trofejí a oblékal i dres brazilské reprezentace. V Olympiakosu bude hrát s číslem třináct," oznámil řecký mistr na svých internetových stránkách.

Rafinha je evropským fanouškům velmi dobře znám především díky osm let trvajícímu angažmá v Bayernu Mnichov, vedle toho oblékal i dresy Schalke a Janova. Sedmkrát se stal mistrem Německa, čtyřikrát vyhrál tamní pohár a s Bayernem triumfoval rovněž v Lize mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / olympiacos.org

Komentáře (12)

Přidat komentář
olymp

smluvou podepsal v Nedeli, ale vse se domlouvalo jiz delsi dobu. Bylo by official oznameno i drive, ale cca tyden jeste musel zustat v Brazilii a vyridit vse potrebne, absolvovat corona test atd.K finalni dohode doslo cca pred 10 dny.

Reagovat
Elliasson

Semedo a Rafihna... Docela zajímavá obrana.

Reagovat
olymp

Semedo je ted v corona carantina :-)

Reagovat
Rock

A jakou to má spojitost s tvrzením, že je to zajímavá obrana

Reagovat
olymp

celkem zadnou ... jen jsem info o aktualni situaci Semedo

Reagovat
Rock

Hele jestli má jen karanténu, tak je to v pohodě ... horší by byl další únos nebo tak něco

Reagovat
olymp

Reagovat
Berbatov9

Jaktoze docela hodne hracu konci v tom olympiakosu ale vzdycly tam vydrzi max sezonu?? Co to ma za klady/zapory ??? Chodi tam pozde vejplaty nebo jim nesedi takova ta tvrda rivalita s jinejma klubama nebo fakt nevim?

Reagovat
olymp

koho mas na mysli? Ja bych nerekl vubec ... S penezi Olympiacos problem nema.

Reagovat
Berbatov9

Ja nevim takhle z hlavy : Rivaldo, Yaya, Emre Mor tam byl na hostovacce, kdo jeste... a vsichni mi prislo se po sezone pakovali

Reagovat
Berbatov9

Emenique, Miguel Torres , Weiss , Riera , Saviola, Melberg... ja chapu ze tam sli vsichni uz dejme tomu v letech ale prijde mi divny ze nikdo neodehral vic jak sezonu oomalu

Reagovat
olymp

tak jak tady pises, kazdy hrac je samostatna kapitola. Ale napr. Rivaldo hral 3 sezony (2004-2007), Toure hral 1 sezonu 2005/06 - Olympiakos ho kupoval z Doneck a po skvele sezone u nas ho koupilo Monaco a dale je historie znama. Byl to pro Olympiacos velmi vydareny prestup, protoze z Doneck jsme ho brali "zadarmo" a po jeho vykonech v CHL jsme ho prodavali do Monaco za balik. Weiss jsme vyhodili, protoze ten jen dojel na cafe a ukazovat manzelku (majitel ho prodal do Emiratu za dobre penize). Saviola nepresvedcil a nebylo mi nabidnuto prodlouzeni...atd atd. Je to na delsi psani.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele