Radovi se líbí domácké prostředí pro přípravu

02.09.2008, 21:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Radovi nejak ridnou vlasy.Davam mu pul roku nez bude mit krasnou lysinu.Z toho medialniho humbuku kolem trenera repre se ani nic jineho ocekavat neda.

Reagovat
smazaný uživatel

no sem zvedav jak to v belfastu dopadne ale tipuju ze to zvladnem tak o gol jinak se me rada zacina libit privedl par novych tvari snad jim da i sanci uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme snad se Radovi na lavičce ČR bude dařit. Zatím si myslím, že se to dá přivedl pár nových hráčů, v Anglii předvedli celkem dobrý výkon. Ale jeden zápas co to je???

Reagovat
smazaný uživatel

Rada nikdy nic jako trener nedokazal !!!....A tak to bohuzel pro nas CESKY FOTBAL Zustane

Reagovat
j_mrazik

Sice moc velkou kariéru nemá, ale třeba se mu bude dařit. Nejsem ten, který by mu nepřál jen proto, aby tam viděl svého oblíbence.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele