RADOMIR ANTIČ NOVÝM TRENÉREM BARCELONY

01.02.2003, 18:06
Aktuality
Novým koučem Barcelony se necelý týden po odvolání Luise van Gaala stal jugoslávský trenér Radomir Antič. 54-letý Antič ve funkci zůstane nejméně do konce sezóny, pokud jeho práce přinese výsledky, podepíše po sezóně dlouhodobější kontrakt.

Favoritem na post van Gaalova nástupce byl Argentinec Cesar Luis Menotti, pro Antiče však hraje jeho dobrá reputace v Španělsku. Několik sezón vedl Atlético Madrid a v roce 1996 s ním dosáhl svého největšího trenérského úspěchu – vyhrál ligu i španělský pohár. Předtím pokoušel štěstí i v Realu Madrid, tam ale vydržel jen jednu sezónu. Od roku 2000 trénoval Real Oviedo.

Viceprezident Barcelony Francesco Closa je přesvědčen, že klub udělal Antičovým angažováním správný krok. "Jsme si jisti, že Antič je pro Barcelonu tím pravým trenérem. Jsme s ním spokojeni," prohlásil Closa pro španělská média. To, jestli je pro Barcelonu jugoslávský kouč skutečně tím pravým, ukážou až výsledky. Barcelona je na dvanáctém místě La Ligy a poprvé od roku 1942 jí hrozí, že skončí ve spodní polovině tabulky španělské nejvyšší soutěže.

Autor: Petr Starý

Komentáře (9)

Přidat komentář
antimadrista

Je to dobrá volba pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatné řešení, já Antičovi vůbec nevěřím. Gaspart mění trenéry jako ponožky a Antič vydrží nejdéle půlrok. Barce bych na lavičku doporučoval buď katalánce nebo nějakého italského odborníka. Capello by mohl být po sezoně volný ......

Reagovat
antimadrista

Antič na hrad !

Reagovat
antimadrista

Nebo spíš Gaspart na hrad !

Reagovat
Josifek

No to snad nééé.Snad Florentino Perez na hrad!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ať žije Florentino!!!

Reagovat
antimadrista

A mí me gusta nada el Peréz!

Reagovat
antimadrista

Já jsem to splet, a mí no me gusta nada el Peréz!, takhle je to správně.

Reagovat
PJ

Az se naucim spanelsky, taky tu budu machrovat :-)))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele