Rada: Nezvládli jsme to, budeme pod větším tlakem

11.10.2008, 23:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kokot....je to to samé co za karla...hráč muže hrát sebelíp a nebude povolán(Bednář) a naopak hráč keterj hraje tužku(slepička nastoupí) takovej hráč nemá co dělat v repre! Bruckner skončil rporože to potřebovalo změnu..ale ted je to to samý...do piče s takovýmhle přístupem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste... za dnesni prohru a vsechny spatny vykony repre muze to, ze hraje Slepicka a ne penaltovej strelec Bednar

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou uz dal gol i v normalni hraci dobe a ze zapasu => zadna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Svata pravda Slepicka......

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ted neni na miste nadavat na Radu, ale vice odpovedni sou za to nasi reprezentanti. To co dneska predvadeli, resp. nase obrana, to byla hruza.V kazdym pripade na hristi nemel co delat Slepicka, a uz od zacatku tam mel bejt Sionko...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rada za to taky muže a to pořádně proč tam nehrál sionko vlček mněli sme jen jednoho rychlýho založníka šírla a ten slepička to jen no coment každej nadavá že ho vubec nominuje ale on ještě hraje prostě nechapu proč tam je slepica místo necida popřípadě bednářa ale jinak sem tu prohra čekal nezbývá nic jineho než porazit doma Slovince postup bude težší než sem předpokládal jestli vubec bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ano on na tom mam taky vinu. Hlavne na tom koho nasadí. Myslím že Sionko tam měl být HNED. Už ukázal že hrát umí, a myslím že v současné době patří mezi nejlepší v nároďáku. Šírl hraje skvěle, to uznávám. A v tom utoku mel bejt s Barosem proste kdokoli jinej nez Slepicka, at uz Fenin, nebo Svěrkoš.

Reagovat
smazaný uživatel

"Sirl hraje skvele" .... zrovna dneska byl stejne spatnej jako zbytek muzstva. A tim vic bolela do oci jeho jedna slabina: rozehravka po zemi.

Jinak ja od nej porad cekam vic - v repre jeste nepredved ani zlomek toho co predvadi pravidelne za Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale aby ses taky negdy dockal viz. pripad Ujfi,Jarolim v klubech hrajou dobre a v repre to nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze na levej kraj zalohy v podstate jina alternativa neni, tak myslim ze jeste bude mit dost casu se predvezt

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s Me2idek...Ujfalusi hraje v klubu skvele, v repre asi jako prumernej fotbalovej žák

Reagovat
vodka

hraje skvěle, zvlášť proti barceloně Jinak výkon celého mužstva byl slabý. Zvlášť Pospěch v záloze neudělal nic..

Reagovat
PJ

Presne tak, Sirl hral dneska, bohuzel, uplny kulovy. Ale tady je holt v mode nadavat na Slepicku, chudk by to dostal sezrat i kdyby sedel doma

Reagovat
smazaný uživatel

Doma by sedět měl a na repre se tak akorát dívat, takový střevo fakt nepotřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim, že by to na Slepičku někdo vysloveně házel, ale on tomu taky nepomohl. V tý první šanci měl skórovat, nechce se mi věřit, že "to byla smůla a Boruc tam zapomněl končetinu", jak říká Kerzak0v. Slepička takhle zazdil v posledních týdnech spoustu podobných šancí za Spartu, to už není náhoda [teď už se ani do těch šancí nedostává, ale někde kolem toho zápasu s Teplicema, kdy se zlomili, si jich sparťani vytvářeli poměrně dost].

Ano, byli tam horší, v podstatě lze trochu pochválit střídající hráče, nenadávat snad jen na Čecha. To ale nic nemělí na tom, že Slepička nehraje tak, aby repre pomohl, plácá se v tom jako celá Sparta, akorát je ochotnej udělat rychlejší krok, tak to nevypadá tak zoufale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že to byl jeho první ostrý start (tu epizodku v Severním Irsku nepočítám), takže ho každý pozorně sledoval. A neobstál, to je zkrátka fakt. Když ve své premiéře vyhořel Zápotočný proti Srbům, tak to taky schytal i za ostatní. Já bych ovšem hlavní vinu vůbec neházel na Slepičku, ale na Radu. Ta sestava neměla šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

a jaká sestava by šanci měla??

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bez Pospěcha a Slepičky (ve všech médiích nejhůře hodnocení hráči), ti dva byly ukázkové kiksy Rady. Sionko nás v poslední době táhne, jak bychom asi bez něho hráli na EURO? Ještě mnohem hůř!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na web Kodaně a z posledních deseti mačů hrál Sionko od začátku dvakrát...

Reagovat
smazaný uživatel

To beru. Ale kdy hrál naposledy za nároďák špatně, že místo něho museli dostat přednost průměrní hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, ale na druhou stranu hráč nehrající v takovym klubu jako Kodaň si zase nemůže vyskakovat, ostatně včera toho taky moc nepředvedl. Zase ale koho místo něj, že? Jarolím tam je tragickej, Vlček v Anderlechtu nemá špatnou pozici a hráč je to schopnej, běhavej, dře pro tým, ale ve Slavii se z něj stal útočník, když ho Jarolím dal napravo, byla to bída. Pitáka není vidět, Pospěch tam včera byl pro smích, v lize nikdo (možná až bude třeba prodat Kušníra...), takže asi fakt ten Sionko.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to tak vidim jak hrajem tak se snad dam na balet a nebudu muset bejt tak nastvanej jako na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

"Slepička se nám typově hodil, protože může hrát i podhrotového útočníka a pomáhat i směrem dozadu. Pospěchem jsme zase chtěli otupit ofenzivní sílu soupeře," uvedl Rada.

...presne jak sem rikal, Pospech nastoupil aby podporoval defenzivu. Zamer to urcite nebyl spatnej, Polaci jsou dopredu nebezpecny - ale k cemu to pak je, kdyz stejne vsichni nasi na hristi byli uplne marny

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jste to pojebali hoši!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se zkrátka sešlo jedno s druhým... Za špatný systém může trenér a za špatný výkon zase hráči.

Reagovat
Xavi8

Radi by sme vas v Stredu pomstili, co vy nato?

sice po tom dnesnom vykone v San Marine asi tazko

Reagovat
Liquid

Tleskám Csaplárovi.Konečně sme slyšeli objektivní kritiku Baroše. Zejména druhý poločas naprosto odchodil, takový hráč nemá v repre co pohledávat. Útok měl být Bednář + Svěrkoš, šlo by to i dobře typologicky. Případně prubnout Necida. Slepička je vážně špatné řešení. Ale naprosto nejhorší bylo, že playmakera hrál Plašil, to je vrchol, tam měl být Jarolím a Plašil na křídlo. A další věc čemu nerozumím, že sme hráli se 7 obránci. Prostě bída, Rada VEN!!! Dát šanci Bednářovi, Necidovi, Skácelovi, Jarošíkovi, Brabcovi. Takhlec to dál nejde!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak nejagg souhlas akorat misto toho Brabce bych zkusil Suchyho

Reagovat
smazaný uživatel

a Necida bych jeste nechal dozrat v "21" jeste ma cas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas!! ,Rada myslim prohral kdysi pred 2ma rokama i na Kypru kdyz delal hlavniho kouce misto Brucknera. to neni trener pro repre, to je absolutni loser .. ja fakt nechapu jak ho mohli zvolit, ale mame koho si zaslouzime, tedka potrebujem z čr prodat Slepicku tak doufejme ze se v repre brzo trefi ,jinak sparticka dopadne jak torpedo moskva v rusku

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kluci vliv koho Rada povolává má i Koštál (ten de*il), tak se nedivte, on tam chce sparťany a slávisty ne!! Jen trošku jsem Spartě, ale ted uz to emá cneu, Třeba Necid si zaslouží být v repre.. Košťál musí ven, aby tam nebyl podělanej Baros, jak to včera říkal já i Csáplar: ,,Baroš už není týmový hráč, akorát simuluje a aleží na hřišti," řekl Josef! Košťál ven! Baroš ven! Příp. i Rada ven!

Reagovat
smazaný uživatel

*..trošku jsem spartě FANDIL..

Reagovat
smazaný uživatel

ven by mělo jít celé vedení ČMFS ale to je povídání pořád do kola hm. tak si tak říkám jestli nám to nedělaj schválně ti pepani na svazu , kroutím hlavou Necid nikde v sestavě co chce ten Rada víc 7 golů perspektivní hráč do budoucna , Slepička 2 goly a jak už dlouho běhá a hraje prd ,,,můžu jen kroutit hlavou ale je mi to k ničemu ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyndat ze sestavy nejlepšího hráče repre posledních měsíců, to už chce opravdu odvahu. Rada oproti Brücknerovi povolává 4 jiné hráče a 2 z toho jsou z mizerně hrající Sparty. To by musel být fanoušek mentálně postižený, aby neviděl, že tady něco smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

jediny co jsem za cely zapas videl, byla hromada nakopnutejch micu hlavne od ujfalusiho a kdyz uz dal neco po zemi tak to bylo tak na kovace pred sebe ktery mu tu prihravku hned vratil takze ho potom ujfa nakopl pred sebe... ani sem se na ten fotbal radsi nedodival pac to byl hnuj

Reagovat
smazaný uživatel

2x jsem se podíval na TV, pokaždé jsem viděl jiné skóre, lepší takový zápas nevidět. Tolik zápasu co jsme nevyhráli se nám nepovedlo ani za celou éru Karla. To bylo mnoho řečí, jak se budou zapracovávat mladí ale skutek, utek... Ač jsem spartan Slepicka tam nemá co dělat, radši Necida, který by aspoň trošku uhrál.. Doufám, že bude po SLovinsku odvolán a repre se ujme Lavička..

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych že mnoho lidí zajimá čeká reprezentace, takže tyhle řeči jsou dosti laciné

Reagovat
smazaný uživatel

To budeš pod tlakem,když nepovoláš Bednáře a dáš tam Baroše

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele