Quaresma popřel spekulace, z Beşiktaşe se nechystá

28.12.2017, 11:52
Aktuality
Ne zrovna klidné vánoční svátky za sebou má Ricardo Quaresma. V Turecku se liga hraje i na Štědrý den a Portugalec musel reagovat na jeden příspěvek na sociálních sítích. Na jeho Instagramu se totiž objevila fotografie s pohárem a pod ní slova "Děkuji za vše", která rozpoutala spekulace o možném odchodu...

Již 34letý fotbalista je zaměstnancem Beşiktaşe a v Istanbulu podle tisku nemá nejlepší vztahy se spoluhráči a členy vedení. Sám nyní musel vše uvést na pravou míru.

"Děkuji za vše, v příštím roce budeme pokračovat společně a staneme se silnějšími než kdykoli dříve," reagoval Quaresma.

"Přátelé, jsem unaven lživými informacemi, které byly publikovány o mně a o klubu. Co se týče mě a spoluhráčů, vše je v pořádku, stejně jako vztahy s trenérem a prezidentem. Všichni hráči, kteří přijdou a díky nimž se klub stane ještě lepším, jsou vítáni. Jsme zde, abychom klubu obětovali vše a v roce 2018 budeme bojovat o titul," pokračoval portugalský reprezentant.

Quaresmovi běží v Turecku smlouva ještě na dva a půl roku a svou loajalitu vůči klubu ukázal již v létě, když odmítl štědrou nabídku z čínské ligy. V průběhu své kariéry hrával i za Barcelonu, FC Porto, Inter Milán, Chelsea a Al Ahli.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mohl by se po sezoně vrátit do portugalska a dokopat to tam

Reagovat
FC Porto FC

V jednom dnu článek o Hulkovi a Quaresmovi? To je sen! nikdy nezapomenu č*rakovi Lopeteguimu že ho vyštval. Největší srdcař a modla jakou pamatuji. Kéž by se ještě vrátil v Besiktasi ještě čaruje neskutečně

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Legenda Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

proč by taky někam chodil? Na víc už nemá, ale v Besiktasi má svoje jistý a navíc si zahraje LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fucking ČT and Le Kvarešma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole!!! Ten měj jít do Sparty a byl by ještě titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdíku, jednej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hovořilo se s ním v souvislosti se Slavií... Nebyl by špatný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele