Pulis: Gnabry není připravený na Premier League

28.10.2015, 11:00
Aktuality
Serge Gnabry odešel před startem letošní sezóny z Arsenalu na hostování do West Bromu, kde měl sbírat poptřebnou herní praxi, to se však zatím neděje. Podle manažera Tonyho Pulise není připravený...

Stuttgartský odchovanec ještě během dorosteneckého věku zamířil do Arsenalu, avšak za londýnský celek se doposud trvale neprosadil, proto nyní odešel na hostování.

Za birminghamský klub však odehrál německý mládežnický reprezentant zatím pouhopouhou čtvrthodinu v domácím zápase s Chelsea, jeden start si připsal v League Cupu.

Podle vyjádření zkušeného manažera Tonyho Pulise pak není Gnabry na Premier League připravený, což je důvod, proč za West Brom nenastupuje. "Serge k nám přišel hrát, ale pro mě není aktuálně na úrovni, aby mohl pravidelně nastupovat," řekl na adresu 20letého křídelníka Pulis. "Přišel z mládežnického fotbalu a ten hráče na Premier League opravdu nepřipraví," dodal manažer WBA.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (339)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele