Puel: Zasloužili jsme si lepší výsledek

25.04.2009, 15:36
Aktuality
Olympique Lyon se pomalu začíná smiřovat s tím, že na svou mistrovskou šňůrku nenavlékne osmý korálek. Francouzský šampion včera potřetí v řadě nevyhrál a po zítřejších zápasech může jeho manko na vedoucí Marseille narůst na šest bodů. Trenér Claude Puel s bezbrankovou remízou s PSG samozřejmě spokojen být nemohl...

"Tohle je velké zklamání. Potřebovali jsme tři body. Odehráli jsme dobrý první poločas, ale ve fotbale rozhodují detaily. Po změně stran jsme ještě trochu přidali, ale trefili jenom tyč. Zasloužili jsme si lepší výsledek, než jakým je remíza. Teď musíme čekat na ostatní výsledky. Je to znepokojivé, ale stále musíme hrát až do konce," řekl Puel v rozhovoru pro Orange Sport.

Lyon zůstává na třetím místě, na vedoucí Marseille ztrácí tři body, manko na druhé Bordeaux je jednobodové. Oba tito rivalové ale mají zápas k dobru, navíc se OL musí ohlížet i za sebe. PSG má jenom o jeden bod méně, na rozdíl dvou bodů se pak mohou dotáhnout Toulouse a Lille.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
georgeo

zajímalo by mě, kolik titulů s Lyonem se zapíše Barošovi, když přišel v zimě předminulou sezonu a odešel pryč v zimě minulou sezonu, takže žádnou kompletní sezonu neodehrál...může mi to někdo erudovaný vysvětlit? děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím přesně kolik sezon tam byl ... ale pokud byl v OL 3 sezony tak 3 tituly, pokud 2 sezony 2 tituly (a je jedno kolik toho odehrál) -> je to i případ např. Keana ... v Live byl půlku sezony a poté odešel. Kdyby Live vyhrál ligu taky dostane medaily a taky se mu připíše vítězství ... a taky se to stalo např. při FA Cupu jak Pompey vyhráli finále a tudíž vítězem je i Baroš ikdyž tam byl na půlroční hostování (pokud se mýlim tak mi prosim nenadávejte a kdyžtak opravte)

Reagovat
honziss

Dva. Zasáhl do dvou sezón, čili dva tituly. Stačí abys v týmu, který vyhrál titul, odehrál třeba jen tři minutky v jednom zápase a jsi taky počítán jako vítěz.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze staci byt zapsanej na soupisku vitezneho tymu (nemusis odehrat ani jedinou minutu) a jsi pocitan jako vitez titulu, takze bary ma z francie dva tituly.

stejne tak jak byl baros treba na hostovani v portsmouthu, tak v jedne sezone vyhral francouzsky titul i FA cup, protoze byl na soupiskach obou tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon mal viac z hry a ku koncu zápasu pritlačil PSG, ktoré sa na nákopy na nič nezmohlo ale na druhej strane si Lyon vypracoval v druhom polčase o jednu gólovku viac, včera to bol proste zápas o jednom góle a od PSG som čakal viac a to hlavne od Guilyho ale od 60 minúty úplne odpadli a nechali sa zatlačiť. Výsledku by viac svedčalo 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně snad vyhraje francouzkou ligu nekdo jiny nez Olympique Lyon.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele