Puel: Nice může udržet Ben Arfu

02.11.2015, 14:56
Aktuality
Hatem Ben Arfa předvádí za Nice skvělé výkony, načež se začíná spekulovat o jeho reprezentačním comebacku. Kouč Claude Puel pak věří, že jeho tým může bývalou oporu Lyonu nebo Marseille udržet...

Odchovanec Lyonu se ze svého mateřského klubu nejprve vydal do konkurenční Marseille, odkud se posléze stěhoval do Premier League, kde oblékal dres Newcastlu United.

První část minulé sezóny pak odehrál za Hull City, načež s ním vedení "Strak" přestalo počítat a Ben Arfa se tak vydal zpátky do vlasti. Za Nice však kvůli regulím FIFA hrát nemohl.

28letý ofenzivní hráč se tak soutěžního zápasu dočkal po více než půlroce, ani to však na jeho výkonech nebylo znát a Ben Arfa se rázem obsadil do role jedné z hvězd L1. "Pokud Nice může Hatemovi pomoct s návratem do reprezentace, nevidím důvod, proč by nemohl zůstat," uvedl na adresu své opory kouč Claude Puel, jenž má Ben Arfu pod smlouvou jen do konce letošní sezóny.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde by dneska byl, kdyby neměl v hlavě tak vymeteno..hráč je to výborný.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Recoba Inter

spíš dkyby mu De Jong nepřerazil nohu vejpůl pomalu

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, ale určitě v posledním tažení za Newcastle byl ten problém úplně jinde.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Recoba Inter

Tj, ale tou dobou si troufám tvrdit, že mohl být někd jedině nebýt úrazu, to že by měl v kariéře jedno hluché období, tak to se stává i největším hvězdám, ale když jsou ta období poměrně dlouhá a následují po sobě, tak kariéra utrpí, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

V Pardewovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Jestli někam odejde pochybuju že se mu bude takhle dařřit

Reagovat
fabec1222

V FM07 - 08 povinný nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Uz i v FM05 mel potencial -9 a na zacatku kariery jsi ho mohl ziskat za smlouvu

Reagovat
cristiano.K.

nejde nemilovat

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

nejde nemilovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele