PSV Eindhoven si potřetí vypůjčilo Van Ginkela

16.07.2017, 15:57
Aktuality
Marco van Ginkel stráví i nadcházející sezónu na nizozemské půdě. Záložník Chelsea již potřetí během své kariéry zamířil do PSV Eindhoven, kde bude nadcházející sezónu hostovat...

Čtyřiadvacetiletý středopolař je odchovancem Vitesse Arnhem, kde si dobrými výkony řekl o přesun do Chelsea, ovšem do sestavy ambiciózního mužstva se zatím neprobojoval.

Zatímco hostování v AC Milán a ve Stoke City se příliš nevydařilo a Van Ginkel nenastupoval pravidelně, návratem do své domoviny už dvakrát slavil kýžený úspěch.

A mezi opory PSV Eindhoven, jenž chce po roce znovu zabojovat o mistrovský primát, by měl Wulfert Cornelius van Ginkel patřit i tentokrát, kdy dorazil rovnou na celou sezónu.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (151)

Přidat komentář
Godwinson

Někdy před koncem roku podepisoval novou smlouvu, ne? Proč to kurva udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ruské petrodolary nesmrdí.

Reagovat
Error

Hlavne podepsal novou i ted.

Reagovat
Frank Lampard 8

Nechápu proč Chelsea hráče typu Piazon, Kalas či právě van Ginkel neprodá... Stejně se do áčka už nedostanou.

Reagovat
Seydou Doumbia

Než je prodají, tak je chtějí ještě pořádně dojebat. Když už s nich nebudou nic mít oni, tak nikdo.

Reagovat
Felitel

Reagovat
Whitemedia

Nikdo Piazonovi, který věčně brečí, jak hostovačky nemají smysl, k hlavě bouchačku nedává a nenutí ho podepsat smlouvu. Oni moc dobře ví, že si u nás nekopnou, takže se prostě dojebávají sami.

Reagovat
Blasphemer

Dojebat? Klub může za to, že ti hráči nevynikají ani v druhé anglické?

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt hraji v tech hostovanich hovno, beztak pulka tech inteligentu to nechava na agentovi a ve finale ani nevi, jestli hostuji nebo jsou tam na prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

My jim ty peníze nutíme, a pak je nutíme i hrát pravidelně v jiném týmu, když je trenér posadí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Noustress

my radšej predávame tých, ktorí mali ako tak na to sa v tom týme postupne presadiť a 40 priemerakov si držíme aby mali chlapci v kancloch čo najviac papierovačiek cez prestupák

Reagovat
Seydou Doumbia

Bertrand, De Bruyne, Salah, Lukaku...

Reagovat
Noustress

aj druhý Bertrand a Chalobah stačilo s nimi trošku pracovať, zdá sa mi, že Roman už není tak finančne silný oproti Utd Realu PSg City a podobne a 80-100 mega nebude lietať z jeho kapsy za každú druhú posilu, čo sú teraz bežné ceny za hráčov, ktorí by pre nás skutočnými posilami aj boli, takže fakt neviem ako chceme ísť ďalej keď si tam nikoho nevieme zapracovať

Reagovat
dinss

Reagovat
dave30

Tito hraci je v podstate nic nestoji(hostujici tym vetsinou prebira jejich plat). No a pokud by jim nahodou vysla sezona, tak je muzou prodat za vic.

Reagovat
Franck

a za hostovačku taky něco dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

Willems do Freiburgu

Reagovat
Seydou Doumbia

Čekal bych ho do lepšího týmu.

Reagovat
Stiksxx

No to si delas...ne? Ja nechápu ty velkokluby. Dyť na ne ma s prstem v nose.

Aspon ze nechtěl do toho Turecka.

A to jeste pujde za hubicku.7-8 mega ne? Přitom by mohl mohl jit za jednou tolik a nikdo by nemohl říct ani popel.

Reagovat
smazaný uživatel

hele SCF delaj chytry prestupy, ten pujde za este vetsi hovno nez si myslis, tipuju 5 micu strop

Reagovat
Superme

Však je to průměrák, který bude mít co dělat se prosadit ve Freiburgu Takový Bazoer byl superstar, všichni se divili, proč jde zrovna k vlkům, jenže on se nedokázal prosadit ani tam.

V PSV má na velkoklub momentálně jediný hráč - Ramselaar.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ted tady čtu že zájem je i v Římském AS...to už by bylo hodné jeho kvalit

Reagovat
Stiksxx

To už by se mi líbilo víc. Já pořád věřím tomu, že u něj bude rozhodovat sportovní hledisko.

Reagovat
Stiksxx

Na idioty normálně nereaguju, ale na tebe musím, protože ty jsi jejich král.

Jak můžeš srovnávat Bazoera s Willemsem? Bazoer neodehrál ani celou sezonu v Ered a nic neukázal. Byl jenom vyhypovanej a ty ses toho chytnul jako spousta expertů tady. Přitom jsi ho ani neviděl hrát. A už vůbec jsi neviděl hrát Willemse, protože jinak by jsi takový hovno nemohl vypustit z huby.

A mimo jsi i s Ramselaarem. Ten zatím na velkoklub nemá ani náhodou, protože zatím v Ered toho taky moc nepředvedl.

Howgh!

Reagovat
samson192

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Co si to vyplodil pane bože

Reagovat
JozkokozleJ

Nakoniec ho Freiburgu zrejme vyfukne Frankfurt.

Reagovat
Stiksxx

To je z bláta do louže. Doufám v AS

Reagovat
smazaný uživatel

Roma vocumujou ho vic nez pul roku a nedali za neho jedinou kloudnou nabidku

Reagovat
JozkokozleJ

Tak urcite sa cakalo, ze Willemsov dalsi klub bude z ineho rangu. Cim to? Nema trosku problem, ze sa nechava unasat ofenzivou?

Reagovat
Stiksxx

Tak Willems opravdu do Frankfurtu. Tak asi půjdeme po Hapsovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tim je to jasny, Haps uz muze balit kufry

Reagovat
Stiksxx

Ale taky jsem četl, že se o něj zajímá Feyenoord..Tak ještě uvidíme. Já teda doufám, že odejde i Arias, protože kdyby měl sedět Brenet a nebo Haps, tak by mi to přišlo dost škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli skonci ve Feye, tak to bych byl hrozne nasranej, jinak mne to je egal jesli u vas nebo v ajx, na to su zvyklej, snad taky pujde za raketu, kdyz je po LB takova poptavka. Ariase bych na vasem miste vubec nepoustel. Na RB ma svy misto, Brenet zahraje na druhe strane a Haps si muze na lavce pockat na svoji sanci. Sice hrajete "jen" EL, ale jestli to ma byt dustojny, tak potrebujete sirsi kadr. Letosni sezona bude v poharech pro eredivisii po slusne minule sezone zase propadak. Feye ve vyprodeji a rovnou do LM, podivej se na Utrecht, ti budou radi, kdyz prelezou pres Valettu idioti, v lize silnej mancaft a v Evrope pokazde pro smich a to stejny cekam od Vitesse, to sou klasici jakbysmet

Reagovat
Stiksxx

Mas pravdu ze bude potřeba sirsi kadr. Je taky pravdou ze se Haps aspon zaklimatizuje. Většina hracu která prijde tak nehraje hned základ. Ale Arias chce taky změnu. Tak uvidíme. To by se nam rozpadla cela obrana. On teda i Bram van Vlerken vypadal v rezerve na beku velmi solidně.

Utrecht me taky v Evropě zklamal. Tam nenaplnuje ten potenciál. Ale podle me doplaci stejne jako Vitesse nato, ze nemaji stabilní výkony. Oni dokážou porazit nas i Ajax ale pak prohrajou s posledním.

Reagovat
smazaný uživatel

nechce se mne to dohledavat ale je to porad to samy dokola - Utrecht/Groningen/Almelo/Vitesse - uplne jedno kdo z nich, ale vzdycky vypadnou uz v predkolech s nejakyma jebakama, ja sem AZ letos do Evropy ani nechtel bo by to bylo taky na ostudu, ale faktem zustava, ze sbirame body do koeficientu pravidelne co tam sme aspon se slabsima nebo rovnakyma souperema, pak prijde cocka od Lyonu jasne, ale porad dustojnejsi stopa nez vod tech vyse uvedenych.

Vitesse tam je to jasny, ti se proste vydali cestou jistoty pravidelnyho hrani na poharovych prickach, ale dojizdi na to, ze sou jen farma Chelsea a podle toho to vypada, kdyz vo neco jde tak se ten mancaft nesemkne, chybi mu srdcari a pak hrajou jak banda individualit bez duse.

Utrecht je pravej opak, spis drici, nez individuality, ale v cele s top trenerem, tam vidim problem spis ten, ze oni hrajou v lize ortodoxni styl, na ktery vetsina tymu v ered neumi hrat, ale v Evrope je naprosto beznej a jejich hlavni deviza se tim vymaze, pak kdyz maji vymyslet neco navic, tak sou v hajzlu, treba dat jeden blbej gol tymu z Malty

Reagovat
Stiksxx

Tak Haps do Feyenoordu a s ním i St. Juste z Heerenveenu. Haps možna za 10. Ale přijde mi to celkem dost.

Reagovat
Stiksxx

A Vejinovič opačným směrem na hostovačku.

Reagovat
Stiksxx

Haps za 6 mil. St. Juste za 4,5 mil. eur.

Reagovat
Greny

OT :Roger .. navrat krále

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Hokaido

GOAT

Reagovat
Dawon

Ackoliv finale fakt hrozne ubohe velke zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

Co si cakal? Roger je v uzasnej forme, vynechal celu antukovu sezonu (kedze na antuke bol na nezastavenie Rafa) a sustredil sa na Wimbledon, uz po pauze minulorocnej na AO bol v uzasnej forme...ja som taky hladky priebeh aj celkom cakal napr. finale French Open bolo co sa tyka kvality pre mna o dost vacsie sklamanie

Reagovat
Dawon

Ja tohle vsechno vim, ale to snad nic nemeni na tom, ze to proste byla povetsinou nuda no Ne ze bych cekal, ze ho Cilic porazi, ale dneska hral i na svoje moznosti otresne, tech chyb bylo hrozne moc...a jako french open bylo vicemene to same no, ono je proste na prd, kdyz jeden hrac takhle dominuje...ackoliv Rogerovi fandim, a sem moc rad ze vyhral, tak sem doufal v lepsi match no

Reagovat
smazaný uživatel

No Rogera mal uz potrapit v stvrtom kole Dimitrov (pamatam si jeho semifinale proti Rafovi na AO, to bolo snad este lepsie stretnutie nez finale s Rogerom) ale nestalo sa,podobne ako Cilic,hral daleko pod svoje moznosti, akoby nastupoval uz od prvej vymeny s tym ze utkani prehraje. Raonic sa snazil celkom hlavne treti set no nestacil no a semifinale som videl len 3set a Berdych hral vyborne

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Riviera Kid

ty aby si nebyl proti všem.

Reagovat
Rarášek

Čím si získá takovej nesympatickej zmrd tolik fanoušků, to jsem nepochopil. Rafa je král, ne tenhle Švajcar.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Fajn, zmrd jsem asi trochu přehnal, ale nesympatickej je. Rafa to je jiná úroveň, už jen pro jeho neustálý návraty po těžkejch zraněních, takovej Rosický. Nebejt těch furt, tak se na Federera zapomene.

Reagovat
Hokaido

Ok, beru, do týhle diskuze se pouštět fakt nechci.

Reagovat
Rarášek

Však jo, každýmu je sympatickej někdo.

Reagovat
Riviera Kid

Rafa je král? A čím? Tím věčným ocuchavanim prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva jsou kralove..

Reagovat
Rarášek

Sportovně asi ano, ale u Rafy je pro mě velký plus, že je sympatickej, narozdíl od Švýcara.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš tu ako keby si s nimi chodil každý deň na pivo. Čo ty o nich vieš akí sú v súkromí ?

Reagovat
Rarášek

Tak to mi je snad u sportovce jedno, ne? Mě zajímá, jak se chová na kurtu, na tiskovkách, a kolem toho. Ne, jestli doma bije ženskou, nebo ubytovává cikány.

Reagovat
Pasha

Keď ti je niekto ako Federer nesympatický, tak na to nemáš žiadny pádny dôvod. Na kurte sa správa maximálne elegantne, na tlačovkách tiež, svojim rivalom zakaždým ukazuje úctu a rešpekt. Manželstvo ma dokonalé, s Mirkou tvoria úžasný pár a majú štyri krásne deti. Roger má svoju nadáciu, pomáha chudobným krajinám. Roger je jedným z najlepších ŠPORTOVCOV, aký sa kedy objavil na hracích plochách. Žiadne konflikty, škandály, príkladný športovec. Rovnako ako Rafa Nadal, dvaja najlepší hráči tenisových dejín.

Reagovat
Hokaido

Můžu se zeptat, jak se Fedex chová na kurtu, na tiskovkách a kolem toho, že sis na něj udělal tenhle názor?

Reagovat
Rarášek

Tak u něj je to hodně uzpůsobený i tím, že mi příjde už od pohledu nepříjemnej. Já mu rozhodně neberu úspěchy, nadace, výsledky, i chování na kurtu. Ale pocit z něj nemám nijak dobrej, jako z Rafy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nakoniec zistíme že sa ti len vzhľadom nepáči

Reagovat
Rarášek

Od toho se ale přeci sympatie odráží, zda mi je svejma gestama a výrazy příjemnej, nebo ne.

Reagovat
TopinB

Ale nejdřív říkals, že je to kvůli chování na kurtu

Reagovat
Rarášek

To jsem neřekl, řekl jsem, že mě u sportovců zajímá hlavně tohle. Ale přímo k němu jsem nic takového neříkal. U něj prostě všechno přebijí osobní nesympatie k jeho osobě, ačkoliv uznaní zaslouží.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
vodka

Reagovat
vitasrp

Zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

Reagovat
Dray

Reagovat
smazaný uživatel

je to Boh.

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Stiksxx

Njn..co se da delat. Aspon ze je to ma celou sezonu. Zatím byl dycky na půlku a statistiky prihravek a golu mel na zapas vynikající. Tak se na něj tesim az bude celou sezonu konecne. A za rok za dva prijde jako volný hráč.

Reagovat
FC Porto FC

před odchodem podepsal smlouvu do roku 2020 tak nevím no :D

Reagovat
Stiksxx

A mě telefon ukazoval 2019 a myslel jsem že má do 2018 s opcí a ono to je do 2018 u nás. ::evil: Nevadí. Čím míň do konce smlouvy, tím míň peněz.

Reagovat
Kluivert9

Aneb lost - lost - lost situace pro všechny

Reagovat
smazaný uživatel

proc pro Ginkela?

Reagovat
niflheim

Přesně. Sice chodí po hostování, ale plat musí mít určitě větší než kdyby byl kmenovým hráčem PSV. To mu určitě nevadí

Reagovat
Stiksxx

U nás by měl určitě milion eur ročně. Kdo ví, kolik může mít hráč v Chelsea, se kterým se vlastně asi vůbec nepočítá.

Reagovat
dave30

Tak to ma urcite vice.

Reagovat
Kluivert9

Protože se nikde nemůže usadit nastálo?

Reagovat
smazaný uživatel

myslimze ty prachy co mu plati chelsea to bohate vynahradi, v psv by tolik nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vlastův hrdina Kliment fík v prvním kole

Reagovat
dinss

A co ten Novák sakra?! Nedávno jsem se tu ptal jestli jde nebo ne a furt tam je.

Reagovat
Greny

Zajem ma mit jeden z novacku PL

Reagovat
Hokaido

OT: Dneska je premiéra předposlení řady GoT. Ve 3 ráno na HBO. Must watch pro každýho maniaka. Nemůžu se dočkat.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

You know nothing, Jaro.

Reagovat
Lacko_Boh

je to sice telenovela, ale je to zabava + maskerky tam spravia aj z anglicaniek pekne zeny. Urcite to je sledovania hodne. Citron da len pozer. Zaschrona, si pozer

Reagovat
smazaný uživatel

pry telenovela, portom musi byt kazdy serial telenovela

Reagovat
smazaný uživatel

po tom*

Reagovat
Lacko_Boh

nie. True detectiv, Atlanta, Black miror, American gods telenovely nie su. Ale vacsina istym sposobom je.

Reagovat
Hokaido

American gods je dobrý? Já jsem dal jeden díl a konec. Přišlo mi to takový ujetý a nezajímavý.

Reagovat
Lacko_Boh

nesadne to kazdemu, tam neslo o vymenovanie kvalitnych serialov, ale skorej serialov ktore sa umelo nepredlzuju.

Reagovat
smazaný uživatel

pockej a GoT se jako umele prodluzuje?

Reagovat
Lacko_Boh

to som prehnal, prepac. Hlupost som napisal. Ale chces mi povedat ze piata seria nebola "navyse"?

Najma mam pocit ze sa nechapeme, preboha, sak aj ja pozeram GoT, cele o co mi ide je, ze sa nejedna a kvalitne umenie.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nebyla. uvedom si, ze je to adaptace knihy, uz takhle je to osekane, neumim si predstavit, ze by ten serial vubec mohl pokracovat, kdybys vynechal celou serii (uprimne ani nevim, co v te serii bylo, protoze to cele beru jako celek). neverim, ze by to martin dovolil

s tim nazorem na kvalitu nesouhlasim na vicero urovnich

Reagovat
EXoRcIsT

wtf keby malo byt GOT podla kniziek tak ma 25 serii a nie 8 . Praveze toho strasne vela vypustili

Reagovat
blade115

Reagovat
Hokaido

Ale na druhou stranu je to dobře, protože seriál není a ani ve finále nebude úplná kopie knih. Takže bude mít furt smysl je číst a bude to zábava.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
blade115

Dalších knih se už stejně nedožijem...

Reagovat
r.mrazik

Tak treba american gods se obcas taky slusne tahnou...nehlede na to zakonceni prvni "sezony"

Reagovat
Lacko_Boh

suhlasim. Kill billovske riesenie . Zamotal som sa do toho, zacal som vojnu s forom, ktoru nemozem vyhrat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ne. Telenovela je proste telenovela. To bych jinak mohl rict, ze i treba ta tva atlanta je z "urciteho pohledu" telenovela...

Reagovat
Lacko_Boh

nesuhlasim, Manny

najma si treba uvedomit, ze sa bavis s typkom co pozera uz asi 3x office odznovu a to iste the 70'show..Ja som tym len chcel povedat ze GoT nie je kvalitny serial, ale zabavny.

Reagovat
EXoRcIsT

no ked uz GOT nieje kvalitny serial tak fat neviem co by malo byt

Reagovat
smazaný uživatel

to, co jsi tim chtel povedat. je imo to nejhorsi, co jsi mohl o tom serialu povedat

Reagovat
Mastný Chobot

ktorý office?

Reagovat
Lacko_Boh

neni to jedno? Ale americky, paci sa mi jake je to v podstate mile.

Reagovat
Mastný Chobot

mne takisto + mám slabosť pre recepčné + Creed je najlepšia postava v histórii komédie od čias antického grécka

Reagovat
Lacko_Boh

tak to cakam na nejaky priklad z antickeho grecka, lebo mna nenapada. Ja mam ale v historii obludne medzeri. Skoro jak Kotleba.

Reagovat
Lacko_Boh

hm, ale ty si asi myslel "vrátane" starovekého grécka a pokial sa nemýlim, tak tam sa radí vznik komédie a tým pádom na žiadnom príklade od teba netrvám, samozrejme.

Reagovat
Mastný Chobot

ja trvám na vyskloňovaní slova medzera

Reagovat
Lacko_Boh

fck. Dakujem. Velka skola toto.

Reagovat
Lacko_Boh

medzery pojebane

Reagovat
Hokaido

To teda nesouhlasím, že GoT není kvalitní. Ačkoli jsem na něj často nasranej, protože mám radši knihy, který jsou prostě ještě o level výš, tak si myslím, že jde jak kvalitou tak zábavou o naprostou špičku.

Reagovat
SunFells

Prostě je to pro Laca příliš populární než aby to bylo kvalitní

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

určitě se podívám, ale nebudu na to teda čekat do 3

Reagovat
nani92

nebudem vstávať o 3 ráno kvôli kravine na HBO, ked na dalšiu dávku budem opäť týždeň čakať

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
blade115

Aneb jak je výhodné mít TV se zpětným přehráváním.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz je pak jedno, to si to muzes stahnout

Reagovat
blade115

Tak ale to zpětné přehrávání nefunguje jen na GoT, že jo, výhodné to je v mnoha případech. Zítra ráno se aspoň nemusím namáhat se stahováním, prostě přijdu, zapnu a koukám.

Reagovat
Hokaido

To tam budeš mít už s titulkama nebo s dabingem?

Reagovat
blade115

Titulky, dabing je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda výhodný moc není, když si to prakticky každej stahuje z internetu.

Reagovat
niflheim

Mi se podařilo získat lístky do Cinestaru, tak se těším

Reagovat
Lacko_Boh

cinestar

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Do kina na seriál?

Reagovat
SunFells

Aha, ono to má 130 minut

Reagovat
Counter

Oni hodí první nějaké repete z minulé série a pak teprve pustí ten nový díl. A hlavně je to zadarmo.

Reagovat
SunFells

Doma to je taky zadarmo Ok, pro každého to kino asi má smysl v něčem jiném.

Reagovat
Counter

Tak jako velké plátno v kině má své výhody. Když seš fanoušek, je to lákavá akce.

Reagovat
SunFells

A kdyby to teda ještě bylo finále a ne klasické posouvání figurek.

Reagovat
niflheim

Jako proč ne, mám to 10 minut od domova a lístky byly zdarma

Reagovat
Stiksxx

Richarlison z Fluminese do Ajaxu za 12 mega asi ještě dnes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele