PSV Eindhoven bez trenéra, na svou funkci rezignoval Stevens

28.01.2009, 14:08
Aktuality
Hodně krátké nakonec bylo působení Huuba Stevense u kormidla PSV Eindhoven. Bývalý kouč Hamburku dnes nabídl svou rezignaci, kterou vedení klubu přijalo. Úřadující nizozemský mistr to oznámil na svých internetových stránkách...

"PSV a trenér se shodli na tom, že vztah kouče s hráči nebyl natolik dobrý, aby fotbalisté podávali odpovídající výkony. Stevens sám přiznal, že to mezi ním a hráči neklape," stojí v prohlášení PSV.

PSV v posledních letech pravidelně vyhrávalo nizozemské tituly, letos na obhajobu primátu ale s velkou pravděpodobností nedosáhne. Po devatenácti kolech je až na pátém místě, ztráta na vedoucí Alkmaar navíc činí propastných patnáct bodů.

Stevens přišel do Eindhovenu před letošní sezonou z Hamburku a s klubem uzavřel smlouvu na dva roky. Vedle Eredivisie se mu nevedlo ani v dalších soutěžích - z domácího poháru vypadlo PSV s Alkmaarem, jeho pouť evropskými poháry pak skončila již v základní skupině Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
georgeo

no jo, když se nedaří, tak je první na řadě trenér...kouč je to určitě kvalitní, to se občas stane, že si trenér nepadne do oka s hráči

Reagovat
smazaný uživatel

heh asi nevies o com hovoris vydel si hru PSV pod jeho vedenim a minulu sezonu?? asi taky rozdiel ako biele a cierna...proste ottras a ja som rad,ze sa zachoval ako velky muz a rezignoval...je to velky trener,ale nie pre psv... dikes hupp este raz za rezignaciu

Reagovat
smazaný uživatel

*huub*

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj... to je škody...

Reagovat
Zajda

trošku hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuf KONEČNĚ!!! Zatím nejlepší moment sezóny pro PSV Teď už to sna půjde jen a jedn k lepšímu

Reagovat
smazaný uživatel

fam aj ja...aj trener dorastencou bude viac rozumiet psv ako muzstvu ako hupp...

Reagovat
smazaný uživatel

*huub*

Reagovat
smazaný uživatel

*dufam

Reagovat
Tomanatura

Ty si kreten... Toto nebyla Stevensova chyba

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevravim,ze to bola jeho chyba,len vravim,ze sa do psv vobec nehodil to neni tym prenho...a nenadavaj mi ...

Reagovat
fantomas

Jak vidno z fotky, i on sám nečekal, že rezignaci podá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele